keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Munaleikkuri fiskars

Munaleikkuri fiskars

Functinal Form -veitsillä on ilo leikata ja käsitellä ruokaa. Terä on korkealaatuista japanilaista ruostumatonta terästä. Kananmunaleikkuri mahdollistaa siivujen kauniin tarjoilun leikkaamisen jälkeen.


Oranssi silikonirengaspohjassa pitää leikkurin tukevasti paikallaan. Toimii myös kulhona kananmunan kuorille. Sopii täydellisesti kananmunien viipaloimiseen.


Mukana säiliö kananmunankuorille. Pohjan silikonirengas pitää leikkurin tukevasti paikoillaan. Prisma ( hyper market) logo. Kokkolan Halpahalli logo.


Munaleikkuri fiskars

Kananmunan veitsellä leikkuu on joskus hankalaa, ja lopputulos on usein varsin sotkuinen ja siivut ovat epätasaisia, joten munaleikkuri on oiva apuväline sinulle. Kätevällä munaleikkurilla saat siistejä ja tasakokoisia siivuja, joita voit nauttia aamupalaksi, välipalaksi tai vaikka lounaan kanssa. KitchenTime verkkokaupasta . Küchenprofin perinteinen munaleikkuri. Kokeile leikkuria myös mozzarellan siivuttamiseen.


Tuote on ruostumatonta terästä ja konepestävä. Munaleikkuri löytyy monen suomalaisen keittiöstä! Uusi kauniisti muotoiltu malli toimii nyt myös kätevänä kulhona kananmunan kuorille.


Munaleikkuri fiskars

Steely- munaleikkurilla ja -lohkojalla saat aamiaispöytään nopeasti viipaloituja tai lohkottuja kananmunia. Perillä tiistaina–keskiviikkona tai heti myymälöistä. Suunniteltu yrttien ja sisäkukkien leikkaamiseen. Fiskars Functional Form raastin , karkea. Maken ehdottomiksi lemppareiksi aamiaissetin tuotteista valikoitui: pressopannu (sopii sekä kahvin että teen keittämiseen), aamiaisveitset, kananmunaleikkuri ja sitruspuristin.


Minulla se on kestänyt hyvin. Siinäkin on kyllä oltava huolellinen, ettei paina väkisin, jos jokin teristä on taipunut vinoon eikä osu koloonsa. Palautteet ja tiedustelutLähettäessäsi palautetta tai tiedusteluja täytä ystävällisesti alla olevat yhteystietokentät.


Munaleikkuri fiskars

Saatavilla osassa K-Supermarketeista. Välimuistissa KUORIMAVEITSI KÄÄ FISKARS. MUNALEIKKURI METALTEX ISO. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.