tiistai 17. huhtikuuta 2018

Induktioliesi kova ääni

Mistä johtuu, että induktioliesi sirisee suurimmilla tehoilla? Meillä kuuluu keittiöstä sirinää ja muutakin ääniä ilman induktioliettäkin, kun kokkailen ja salista kuuluu vielä pulinaa. Nykyisessä kämpässä on Elextroluxin induktiotaso. Itse asiassa en muista missään nähneeni tietoa siitä, että aiheuttaako äänen kattila vai induktiolieden sähköinen koneisto. Huoltomieskin tuossa kävi ja totesi että ääni on kyllä liian kova ja häiritsevä.


Kokeili sitten vanhalla valurautapaistinpannulla ja silloin äänitaso oli hänen mukaansa normaali.

Minulla ollut induktioliesi puoli vuotta ja kovaa sirinää ne levyt pitää päällä ollessa. En oikein tiedä, että kuuluuko se asiaan vai ei. Nopeahan sillä on ruokaa tehdä, sen suhteen ei valittamista.


Ja taso pysynyt siistinä. Tunnettu U:lla alkava merkki. Vastaa Ilmoita asiaton viesti.


Veikkaan että todellinen teho . Induktio säästää sähköä ja kokkaajan aikaa sekä on lisäksi turvallisempi kuin perinteiset liedet. Induktioliedet ovat nykyisin keittiöremppaajien suosiossa.

Pitääkö kaikki kattilat ja pannut sitten laittaa uusiksi, jos on hankkimassa . Meillä on uusi AEG induktioliesi joka pitää kovaa sirisevää ääntä varsinkin kun levyt ovat kovemmilla tehoilla. Onko tämä normaalia induktiolieden ääntelyä? Suosittele kodinkonemerkkiä!


Ainoa huomaamani huono puoli on tässä uusimmassa oleva kova ääni nappuloissa. Onko induktioliesi oikeasti niin hyvä kuin mainostetaan. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Harkitsen (tai olen oikeastaan jo päättänyt) hankkia induktiolieden keittiöremontin yhteydessä.


Välimuistissa induktioliesi värisee, ja sirisee kaikilla kattiloilla. Olen kuullut siitä pelkästään postitiivista, tietysti myyjiltä, mutta myös sellaisen omistavilta. Kysynpä nyt täältäkin, onko kenelläkään induktioliedestä mitään huonoja kokemuksia? Huonoimmat ostopäätökset maksavat eniten.


Kuluttajan puolueettomassa testissä induktiotasot. Tutustu testiin ja teet parempia valintoja. Parissa paikassa tutuilla on tätä ihmetelty, molemmissa on AEG ja vinkuva ääni on häiritsevän kova. Vaikka keittiöasiat eivät ole todellakaan meillä vielä ajankohtaista, olen tietysti mennyt jo pikkuisen asioiden edelle ja fiilistellyt tulevan keittiön kokoonpanoa. Sen yleislinja on ollut jo pitkään selvillä, mutta yksityiskohdissa riittää vielä viilattavaa.


Varsinaisen keittiösuunnittelman teko menee varmaankin . Käytä ainoastaan induktioliedelle tarkoitettuja keittoastioita.

Huomio: Tietyn tyyppiset keittoastiat pitävät ääntä , kun ne laitetaan induktioalueelle. Lasin rikkoutumisen vaara. Onko normaalia, että induktioliedestä kuuluu joku pätkivä (?) ääni , hurina, vaikka se ei ole käytössä? Ikäänkuin se lataisi itseään? Powerin laajasta valikoimasta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat induktioliedet sekä keraamiset liedet.


Lukitus yhdellä kytkimellä $. Induktio: Induktiotaso käyttää elektromagneettista kenttää luodakseen lämpöä nopeasti. Lämpö ohjataan vain sinne, missä sitä tarvitaan eli kattilan tai paistinpannun kohdalle. Lämpötilanmuutokset tapahtuvat hetkessä, joten ruoanlaitto on entistä.


Muita varottavia signaalilähteitä ovat esimerkiksi korkeajännitejohto ja myös induktioliesi (!). Tämän viimeisen koettelemuksen aikana on esiintynyt korvasärkyä – jossakin kaukana kallossa, kovaa suhinaa, ulinaa ym outoja häiritseviä ääniä korvissa. Lisäksi kovaa pahoinvointia ja pari .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.