torstai 19. huhtikuuta 2018

Kaadin

Iittala Kartio kaadin cl. Kartio on yksi puhtaimmista Franckin ajattelutavan toteutuksista - materiaalin ja muodon täydellinen tasapaino. Pelkistetty, mutta kestävä Kartio sopii jokapäiväiseen käyttöön säilyttäen arvonsa vaihtuvista trendeistä huolimatta.


Hän on tunnettu kansainvälinen muotoilija, joka työskentelee Zürichistä käsin ja onnistuu muotoilussaan yhdistämään perinteet ja uudistumisen. Hänen suunnittelussaan on iloa ja energiaa. Sosiaalinen tarkkailija .

Kaj Franckin klassisen Kartion muotoilu perustuu täydelliseen tasapainoon materiaalin, pelkistetyn geometrisen muodon ja luonnollisten sävyjen välillä. Kartio on nerokkaan yksinkertainen ajasta tai käyttäjästä riippumatta, yhtä kaunis ja toimiva tänään kuin tulevaisuudessa. Kartio - kaadin soveltuu kylmien ja viileiden juomien tarjoiluun. Ei sovi kuumille juomille tai kiehuvalle vedelle eikä käytettäväksi mikroaaltouunissa. Tutustu tarkemmin tuotteiden hoito- ohjeisiin.


Nuutajärvi kaadin sininen KAJ FRANCK. Toikka Fauna kaadin sininen L. Arabian muumi kaadin Juhlahetki.

ARABIAN VALKOINE OMAR KAADIN. Kaadin kuuluu Valo-sarjaan. Terälehtiä muistuttava kuvitus antaa sarjan astioihin oman, rauhallisen tunnelmansa. Posiolla valmistamamme keramiikka-astiat ovat erittäin.


Kaj Franckin rationaalista geometriaa on kopioitu ja pyritty hyödyntämään uusissa muotoilutöissä kerran jos toisenkin. Nämä yritykset ovat poikkeuksetta epäonnistuneet. Contribute to kaadin development by creating an account on GitHub. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Ilmainen sivistyssanakirja.


Synonyymi kaadin sanalle. Kätevä kannu tarjoilee niin mehut kuin vedetkin ja toimii tarvittaessa kukkamaljakkona. Ilse Crawfordin Georg Jensenille suunnittelema Mama-kannu 2. Anu Penttisen Sukat makkaralla - kaadin 1. Lisää ostoskoriin Tallenna ostoslistaan. VARDAGEN kannellinen kaadin , kirkas lasi .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.