torstai 26. heinäkuuta 2018

Emma fleece kaukalopussi

Pehmeä fleece -pussi käytettäväksi turvakaukalossa. Tämä vaikuttaa myös turvallisuuteen, sillä kaukalon turvavyöt saa kiristettyä kunnolla, ilman että väliin jää ilmaa paksun toppavaatekerroksen … lue lisää . Vauvan makuupussi turvakaukaloon. Turvakaukalon lämpöpussi on varustettu avattavalla takaosalla, jotta se käy niin 3- kuin 5-pistevöillä . Ne 5-pistevyöt saa sieltä takakautta auki sillä tavalla, että lämpöpussin laittaminen on täysin mahdollista. Käytimme viime talvena paljon Gracon rattaita ja kaukaloa kera lämpöpussin.


Tarvitseeko pikkuvauva lainkaan talvihaalaria. Lämpöpussi turvakaukaloon? Pienikokoinen lämpöpussi helpottaa liikkumista, vauvalle ei tarvitse pukea paksuja vaatekerroksia ja pussin saa nopeasti auki sisätiloihin siirryttäessä.


Tee valitus loukkaavasta kuvasta. Kaukalon vyöt saa pujotettua pussin selkäpuolelta, joten ne jäävät pussiin sisälle. Onko tuo emman pussi ihan pilipalia?


Saako sitä jalkopäästä auki niinku tuota eirbärcheniä? Hyvä lämpöpussi vauvalle? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Sisäosa fleeceä , ulkopinta hylkii vettä ja tuulta.


Pääosassa kiristysnaru, jolla saa huppumaisen yläosan. Laaja valikoima lämpöpusseja turvakaukaloon. ABC Design -lämpöpussi, Graphite Grey.


Emma fleece kaukalopussi

Tämä pehmustettu lämpöpussi pitää lapsesi lämpimänä erittäin kylmälläkin ilmalla. Britax Shiny lämpöpussi on fleece sisuksinen ja suhteellisen kevyt lämpöpussi, jossa on kaunis hieman mattaisesti kiiltävä pinta. Useimmissa lämpöpusseissa on aukot valjaita varten, joten ne pysyvät turvallisesti paikallaan ja lapsen voi kiinnittää valjaisiin pussin sisällä. Harmaa lämmin kaukalopussi , materiaali fleece. Ota yhteyttä ilmoittajaan Hanna.


Muut tarvikkeet, Etelä- Pohjanmaa, Myydään € syy 23:03. EISBÄRCHEN kaukalopussi turvakaukaloon, lämpöpussi vaunuihin. Ylellisen pehmeä, fleecevuorinen lämpöpussi, suunniteltu erityisesti käytettäväksi BabyZen- rattaiden kanssa.


Viikkoon mahtuu paljon isompien poikien kyydityksiä kouluun ja harrastuksiin ja vauva kulkee usein autossa mukana. Emma fleece kaukalopussi. Ajattelin, että arkea voisi helpottaa hankkimalla turvakaukaloon soveltuvan lämpöpussin ja näin pukemisrumba hieman helpottuisi. Meillä ei ole koskaan ollut sellaista pussia käytössä, . Se on helppo ja turvallinen kiinnittää turvakaukaloon tai rattaaseen, sillä useimissa lämpöpusseissa on aukot valjaita varten.


Sisältä se on fleeceä ja ulkouoli on kestävämpää kangasta. Toistaiseksi olemme ulkoilleen niin, että Abenalla on sisävaatteiden päällä fleece -haalari, käsissä ohuet tumput, jaloissa villasukat ja päässä kaksi ohutta myssyä. Aluksi tuntui, että vaatetta olisi aivan liian vähän, mutta nyt lähes kolmen viikon testailun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.