tiistai 12. helmikuuta 2019

Italialainen salaatti

Jos perinteinen caprese eli tomaatin, buffalomozzarellan ja basilikan hieno liitto tuntuu liian arkiselta, niin kokeile tätä. Italialaisen uudet kujeet. En taida tietää lumoavampaa salaattia.


Olen koukussa-myönnetään. Oiva italiantuliainen, caprese tai tuttavallisemmin .

Asettele pestyt ja kuivatut salaatin lehdet kerroksittain laakealle salaattivadille. Levitä salaatinlehtien päälle lusikalla kastikkeeksi murskattujen valkosipulinkynsien maustamaa öljyä. Leikkaa kuorittu meloni lohkoiksi ja nämä ohuiksi viipaleiksi ja tomaatit viipaleiksi.


Kurkun voit kuoria, poista keskiosa . Kumoa pasta isoon kulhoon ja sekoita joukkoon öljy. Suikaloi kasvikset, kurkku . Reseptin tekijä: _Roazah_.

Illalla maisteltiin miehen kanssa parmesaanigrissinejä serranokinkun kanssa mozzarellasalaatin ohessa ja nyt lounaalla nautiskelin täyttävän salaatin, jonka nimeämiseen ei enää mielikuvitus riittänyt, mutta hyvää se oli. Salaatti artisokasta ja melonista. Dijon-sinappia rkl balsamiviinietikkaa suolaa pippuria. Ihanat italian maut siinä kuitenkin ovat vielä tallella!


Oma vatsani kestää nykyään huonosti pastaa, olosta tulee turpea ja . Lue suomalaisia blogipostauksia aiheesta italialainen salaatti. Arla Oy tarjoaa luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän kaikkiin hetkiin. Katso herkulliset reseptit ja onnistu keittiössä! Kauniin värikäs ja herkullinen Panzanella on todellinen kuivahtaneen leivän pelastus. Tämä iltalialainen leipäsalaatti on helppo valmistaa ja menee ruokaisuutensa ansiosta erittäin hyvin vaikkapa lounassalaatista.


Marinoiduista leipäkuutioista tulee maukkaita ja oliivit ja kaprikset antavat salaatille kivasti . Parmankinkkua ja artisokan sydämiä sisältävä italialainen salaatti on hyvä ja ruokaisa brunssisalaatti. Panzanella eli italialainen salaatti on mahtava tapa jalostaa edellisen päivän kuivahtanut leipä herkulliseksi ruoaksi. Vituttaako viettää aikaa keittiössä?


Nyt Tommi tuo ratkaisun teille keittiörajoitteisille – taas.

Luvassa on nimittäin simppelimpääkin simppelimpi ruoka, jonka tekeminen ei kestä juuri pidempää kuin tämän tekstin kirjoittaminen. Leikkaa porkkanat ja perunat, kinkku, omena, kurkku ja maustekurkku tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Kuori ja keitä porkkanat ja perunat. Valuta ja huuhtele pasta irtonaiseksi.


Sekoita vaahdoksi vatkattuun . Leikkaa ohuiksi suikalaiksi. Keitä perunat ja porkkana. Paloittele kinkku ja omena. Tallenna omat reseptisi. Yhdistä kaikki aineet majoneesiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.