torstai 7. helmikuuta 2019

Kasvohoito pori

Kasvohoito pori

Perinteinen kasvojen ihonpuhdistus. Epäpuhtaan ihon clarifying-tehohoito. Sisältää ihonpuhdistuksen ja kasvohoidon lisäksi puhdistavan ampullin imeytyksen . Kauneuskeskus Kolibri on Porissa toimiva kauneushoitola, joka tarjoaa kauneus- ja terveyspalveluja ammattaitoisesti SKY-kosmetologi Helinä Koskisen johdolla.


Kauneushoitola HyväHetki tarjoaa seuraavia palveluita edullisena opiskelijatyönä. Kaikista hoidoistamme on saatavilla myös lahjakortti. Tervetuloa Kauneuskeskus Primo Donna hoitolaan, jossa kauneus ja palvelu kohtaavat! Hinnat sisältävät alv , voimassa toistaiseksi).


Peruuttamattomista hoidoista veloitan varatun hoidon hinnasta. Peruutusten tultava viimeistään edeltävänä päivänä, poikkeuksena äkilliset sairastumiset. Maksuvälineenä toimii sekä kortti että käteinen, laskulle ei ole . Tarjoamme laajan valikoiman hoitoja päästä varpaisiin. Varaa nyt aika ammattitaitoisen henkilökunnan käsittelyyn. Hoidoissa käytämme korkealaatuisia ja luotettavia ihonhoito -sarjoja.


Kasvohoito pori

Hoitolasta saat perinteiset kasvohoidot , ihonpuhdistukset, sekä laitehoitoja. Timanttihionta syväpuhdistaa ja kirkastaa, ultraäänellä voidaan tehdä hellävaraista kuorintaa, kiinteyttää ja tehostaa aineiden imeytymistä. Hoidot tehdään laadukkaalla saksalaisella Janssen Cosmetics sarjalla jokaisen ihotyypin mukaisillä . ESSE Esse on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta.


Jotta ihosi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen . Oliko sattumaa vai johdatusta, sain peruutuspaikan Porin Ammattiopiston kosmetologilinjalta. Valmistuttuani olin ensin vuokratuoliyrittäjänä Raumalla, sitten yrittäjänä Luvialla ja Hyvinvointicenterillä Porissa. Kiinnostukseni ekologisuutta kohtaan heräsi toden teolla lapsen syntymän myötä.


Kasvohoito pori

Sittemmin yrityksen perustamisen . Täydellinen kasvohoito (sis. kuorinta, kulmien siistiminen, epäpuhtauksien poisto , pitkä kasvo- ja decolletehieronta, naamio). Miesten kasvohoito (sis. kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kasvo- päähieronta ja naamio). Map DataImage may be subject to copyright. Tietääkö kukaan, mille kosmetologille kannattaisi mennä Porissa ? Melko edullinen paikka olisi hakusessa, ja jos tekee myös juhlameikkejä niin plussaa.


Tarjoan sinulle kauneudenhoitopalveluita lähes kymmenen vuoden kokemuksella. Minulle on tarkeää palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella ammattitaidolla ja tarjota kauneudenhoidon palveluita sinun tarpeisiin. DENOVA PRO on ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät korkealaatuiset aineosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova pro sisältää laajan valikoiman kasvohoitotuotteita kaikille eri ihotyypeille.


Kasvohoito pori

Tuotteet ovat korkealaatuisia ja hinnaltaan kaikkien ulottuvilla. Kaikki kotihoitotuotteet ovat alle 20 . Meillä on korkealaatuinen ja palveleva kauneushoitola. Palveluihimme kuuluu monipuoliset ja ammattitaitoiset kauneudenhoidon ja ihonhoidon palvelut.


Tule meille rentoutumaan ja kaunistautumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.