maanantai 25. helmikuuta 2019

Kokoontaitettava työpöytä

Toimituskulut alkaen 90€. Vankka ja tukeva metallirakenne, pöytä kestävää MDF-levyä. Poikkipalkeissa reiät työkalujen säilytystä varten. Kokoontaitettava malli on helppo varastoida ja kuljettaa. Toughbuilt taitettava apupukki 5kg kpl.


Veroton: 13€ ALV 17€.

Jälkitoimitus ylimeneville tilauksille. Tuote toimitetaan jälkitoimituksena. TYÖPÖYTÄ ROTHENBERGER UNIVERSAL. Keter- työpöytä on helppo ja nopea pystyttää. Työpöydän jalkojen korkeutta voi säätää.


Pöytä on kokoontaitettava sekä helppo ja kevyt kuljettaa. Alaosan työkaluhyllyllä voi kuljettaa useimmin tarvittavat työkalut mukana. Jaloissa integroidut säätimet.


Kuvan työkalut ja puuosat eivät kuulu toimitukseen.

Tukevarakenteinen, kokoon taittuva AXA- työpöytä. Maksimikiritysalue: noin cm. Tukeva työpenkki, tai teollisuuteen tarkoitettu korkeussäädettävä työpöytä , ovat erinomaisia apuvälineitä teollisuudessa, työpajassa, varastossa tai verstaassa. Meiltä löydät tukevia ja turvallisia työpöytiä, myös pyörillä, jotka sopivat esimerkiksi asennuspöydiksi ja jotka . Käytännöllinen työpöytä monipuolisilla säädöillä.


Voidaan käyttää myös katkaisusahan jalustana. Monipuolinen, kokoontaittuva työtaso. Saatavuus myymälöittäin: Katso tarkemmat toimitusehdot.


Valitse myymälä, Espoo, Hämeenlinna, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kotka . Pöydän kantavuus max 1kg. Säädettävä työleveys 240mm - 330mm. Putkipuristin ja viilapenkki. Liukuva pöytä pöytäpuusta on erittäin kätevä käyttää sen liikkuvuuden ja mahdollisuuden taittaa metalli kannattaa.


Suurin osa valmistajista työpöydän pöytälevy on . Mistähän kaikkialta tuollasia voisi etsiskellä? Pienessä kämpässä ei löydy tilaa kiinteään pöytään jossa voisi askarrella ja tuon saisi käytön jälkeen pukata piiloon. Tollanen ois hyvä mutta postikulut on saman verran kuin itse pöytä.


Ostat työpöydät ja nokkakärryt Stayprolta hyvään hintaan ja nopealla toimituksella.

Näytä kaikki vaihtoehdot. Työskentely on miellyttävää kunnollista tukea antavalla työpöydällä, joka on varustettu kätevillä puristimilla työkappaleen kiinnittämistä varten. Lovetun muovisen tuen ansiosta myös putket pysyvät paikoillaan. Pituuskasvun myötä ei ole tarvetta istua huonosti. PÅHL-kirjoituspöydän jalkojen korkeutta on helppo muuttaa, jolloin se sopii käyttöön myös lasten kasvaessa.


Valitse jalkoihin suosikkivärisi ja täydennä pöytä hylyllä, jonka avulla läksykirjat pysyvät aina oikeassa paikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.