maanantai 25. helmikuuta 2019

Pöytäpuutarha ikea

Pöytäpuutarha ikea

Asuu sitten pohjois-Ruotsissa, jossa on ankarat talvet, Kiinassa tai Pohjois- Amerikassa, pöytäpuutarhan ansiosta viljeleminen onnistuu. Tavoitteena on luoda kestävämpi ja terveellisempi arki kaikille, sanoo Ronnie Runesson, IKEA - tuotekehittäjä. Haasteena oli tehdä vesiviljelystä niin yksinkertaista, että kuka tahansa voi . IKEA › Viljelyä sisätiloissa Välimuistissa Samankaltaisia Hauskaa, nopeaa ja tuoretta. Viljelykeskuksillamme on todella helppoa ja nopeaa päästä kasvatuksen alkuun. Yksikerroksinen viljelykeskus (kuten kuvassa oikealla) mahtuu melkein mihin tahansa: kirjahyllyyn, lipaston päälle tai vaikka yöpöydällesi.


Pöytäpuutarha ikea

Haluatko kasvattaa enemmänkin kasveja? Tee viljelystä sisätiloissa vielä helpompaa. Vesiviljelysettiemme avulla puutarhasi on pian jo oraalla. Setit sisältävät kaiken, mitä tarvitset pienen sisäpuutarhan perustamiseen.


Valittavana on useampi erikokoinen setti, joten löydät varmasti omiin tiloihisi sopivan. Kasvattamisen alkuun pääsee niin helposti, että koko perhe . Pöytäpuutarhojen avulla voit nauttia syötävien kasvien vehreydestä ympäri vuoden. Pöytäpuutarhalaitteet lupaavat pidentää kaupan ruukkuyrttien elämää vaivattomasti. Vettä laitteisiin pitää muistaa lisätä, mutta mullan kanssa ei tarvitse läträtä.


Pöytäpuutarha ikea

Kolme kovaa testasi kolme pöytäpuutarhaa , Fiskarsin . Harmittaako jääkaappiin nahistuva, vain puoliksi syöty salaatti? Entä pöydännurkkaan kuivunut yrtti, josta ehdittiin käyttää vain muutama lehti? Ratkaisu ongelmaan voi olla pöytäpuutarha. Tästä tulee yhtä yleinen kodin perusvaruste kuin kahvinkeitin tai mikro, Zengrow- pöytäpuutarhan keksijä Pasi . Kun tuoreita yrttejä on saatavilla aina kotona, lisääntyy myös yrttien käyttö. Laitteet ohjaavat terveellisempään syömiseen.


Laiteilla voidaan kasvattaa kasveja myös siemenistä. Niillä voidaan esimerkiksi idättää . Oikeiden lannoitteiden ja oikean valaisimen avulla pöytäpuutarha kukoistaa pienessäkin tilassa, myös talvella. Se sisältää kasvivalaisimen, ruukut, kasvatusalustat ja ravinteet. Sen toiminta perustuu vesiviljelytekniikkaan, jossa vesi on liikkeessä ja kiertää järjestelmässä.


Pöytäpuutarha ikea

Muita tuotemerkkejä ovat ainakin Fiskars, Ikea ja . Tuoreiden yrttien hengissäpitäminen sydäntalvella on hankalaa. Ahkerana kotikokkina en ole kuitenkaan halunnut luopua tuoreista yrteistä talvellakaan, vaan kannan yrttipuskia ahkerasti kaupasta kotiin. Meillä on ollut nelisen vuotta päivittäisessä käytössä kilpailijan pumpullinen pöytäpuutarha , joten oli erityisen kiva . Törmäsinkin netissä erään artikkelin kautta puutarhakauppa Pavunvarren nettikauppaan, jossa oli Indoor Gardenin Herb:ie pöytäpuutarha.


Tämä olisi ideaalinen keittiön tasolle ja siinä on ihan omanlainen vesiviljelyteknologia sekä kasvivalo. Yllä olevassa kuvassa on vihreä pöytäpuutarha , mutta .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.