maanantai 4. helmikuuta 2019

Pannupasta

Todellinen arjen pelastaja: huippunopea pannupasta. Usean kilometrin mittaiseksi kokemani kauppavaellus päättyi kotona yksinkertaiseen, mutta sitäkin maukkaampaan ruokaan. Melkein vasta pääsin sanomaan, että arvostelukappaleeksi saadusta Hannele Kojon Yrttiherkut KEITTOKIRJAsta ei ole. Meillä oli jääkaapissa kilo naudan jauhelihaa, ja aioin tänään käyttää puolet siitä makaronilaatikkoon.


Kun ruoanlaiton hetki koitti, huomasin, että makaronit olivatkin kaapista loppu.

Ruokasuunnitelmat menivät sitten lennossa uusiksi. Pannupastaa on tullut kuluneen puolen vuoden . Yhden pannun pasta on ollut kokeilulistallani jo pienen tovin. Kun sain käsiini Yrttiherkut -keittokirjan, siinä olikin kuin tilauksesta resepti myös pannupastaan. Ei siis ollut vaikea päättää, mitä kirjan resepteistä kokeilisin ensimmäisenä.


Tällä kertaa vinkkaan teille helpon ja nopean arkiruokareseptin. Kyseessä on maailmalla ja blogistaniassa suosituksi noussut One-Pan Pasta. Alkuperäinen idea on Lue lisää.

Mikä oliskaan helpompi tapa valmistaa pastaa kuin kypsentää kaikki ainesosat samassa pannussa? Kun kaipaat nopeaa arkiruokaa, kokeile Hannele Kojon Yrttiherkut-keittokirjan pannupastaa. Kaikki reseptin ainesosat laitetaan isoon pannuun, kaadetaan kylmää vettä päälle, keitetään ja sekoitetaan – ja herkullinen ateria . Pasta kuuluu keittää mahdollisimman väljässä vedessä jotta siitä tulisi ilmava ja irtonainen. Nyt tehdään pannupastaa , jossa lähes kaikki tehdään toisin kuin yleensä.


Tulos on ällistyttävän herkullinen suhteessa vaivannäköön. Tai oikeammin sen puutteeseen. Mulla ei ole mitään mielikuvaa, mistä silloin idean sain. Itse en ole koskaan mitään keksinyt, joten olen idean joko nähnyt telkkarista tai kuullut kavereilta.


Helppoa, halpaa, nopeaa ja ei juurikaan tiskiä. No nyt on kiireisen päivän pelastus keittiössä jossa halutaan kiirepäivinäkin syödä itse valmistettua kotiruokaa. Tai siis keittiön itsevaltias haluaa että sen keittiön vaikutuspiirissä olevat ihmiset syövät itse valmistettua kotiruokaa.


Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että niinä päivinä kun töistä . Paras pasta mitä oon ikinä tehnyt! Ja päätin vielä sattumalta filmaamaan ! Saa kysyy ku en tehny mitää.

Superhelppo ja nopea One-Pan Pasta on levinnyt maailmalla kulovalkean tavoin. Kokeilin sitä silloin, mutta maku oli aivan liian mieto. Kiireisenä arkipäivänä ateria yhdessä astiassa on kuitenkin niin kätevä, että kehittelin . Olette vähän myöhässä näiden juttujen kanssa.


Näytä lisää kommentteja . Minä löysin mieleisen version Omenaminttu -blogista. Voit valita juuri sellaisia raaka-aineita . This is my new favorite super simple go-to salad. It came about when I was making a salad for a missionary farewell a few months ago. Farewell food is kind of like funeral food.


It has to be able to stand up to sitting on a table for a while without wilting or melting. Peltsin keittiössä: Guormet-ruokaa nuotiolla. Mikko Peltsi Peltola valmistautuu Kovan vuoden toiseen haasteeseen. Meillä oli hieman niukat vaihtoehdot raaka-aineiden suhteen, mutta hyvää tuli!


Kuvaa en ehtinyt ottaa ennen kuin kaikki oli jo syöty. La alimentación vegetariana no es para todos, pero si estás tratando de comer menos carne O evitarás la carne al largo plazo, obtener la proteína suficiente es súper importante. Por supuesto, la cantidad de proteína que uno necesita varía de persona . One pot on pastaruoka, jossa kasaataan pasta, kastikeainekset sekä vesi yhteen kattilaan ja keitätään kypsäksi.


Menetelmä on helppo ja tiskiäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.