torstai 22. elokuuta 2019

Goldwell soft color kuiviin hiuksiin

Värjäys ei ole pysyvä, vaan lähtee pesussa. Jos lopputulos on liian intensiivinen, shampoon voi laittaa värin päälle vaikuttamaan, jolloin väri - laimenee. Vaahto kannattaa laittaa kuiviin hiuksiin jos haluaa . Alkuun pelästyin tuotteen väriä. Tuleekohan hiuksistani nyt sinisen kirjavat?


Sininen väri tunnetusti kuitenkin taittaa hiuksista.

Tosin kuiviin hiuksiin vaahtoa kyllä kuluu enemmän. Uusin REF-sävy on myös tehokas! Tilaa edullisesti netistä! Erittäin riittoisa ja helppokäyttöinen sävytysvaahto hiuksille.


Intensiivisempi lopputulos kuiviin hiuksiin levitettynä. Riittää 5-käyttökertaan. Kuiviin hiuksiin suihkutettuna suihke tuo autenttista ”tulin juuri tuuliselta merenrantakävelyltä” -fiilistä. Suolaveden tuoma tahma ja kevyt .

Kuten tiedätte, palasin keväällä takaisin värikkäiden hiusten maailmaan, ja päätin näpytellä teillekin pientä ohjeistusta, kuinka tällaista tukkaa ylläpidetään. Kaikenmoiset ponitukat ja värikkäät hiukset ovat olleet pinnalla jo tovin, ja toivottavasti pysyvätkin vielä pitkään! Kreisit hiukset ovat ehdottomasti mun . Ite oon tykänny hirveesti tosta Color Glossista, pigmenttiä löytyy että voi hyvin sekotella tavan hoitiksen kanssa. Keltaisuus pois hiuksista - Juurikasvu 17.


Keltaisuus pois hiuksista 10. Hiukset › Muotoilutuotteet › Muut hiustenmuotoilutuotteet Välimuistissa Samankaltaisia Arvio: - ‎arvostelua Hoitava vaahtosävyte lisää kiiltoa ja syventää väriä. V: Violetti pigmetti poistaa keltaisuutta.


BG: Beige- silver pigmentti poistaa keltaisuutta. Goldwellin vaahtosävyte lienee Colorance Soft Color ? REF: Raikastaa raidoitettuja hiuksia. P: Helmiäispigmentti syventää vaalean sävyä. N: Syventää luonnollisen tumman . Eli peset hiukset , laitat vaahtoa kosteisiin hiuksiin tasaisesti , föönäät hiukset kuiviksi , sitten taas kastelet ja huuhtelet hiukset varmistaaksesi ylimääräisen värin poistumisen ja sitten kunnon tehohoito päähän . Sitruunalla on mahdollista:.


Runsaasti vaahtoa, paljon. Hieman kosteisiin hiuksiin käyttäessä hiuksissa oleva vesi laimentaa sitruunaa.

Tänään listaan parhaimpia tuotteita keltaisuuden neutralointiin hiuksista. Näillä pystyy taittamaan. Viileyttä kannattaa lähteä.


Toiset taas joutuvat levittämään naamion kuiviin hiuksiin ja antaa vaikuttaa puolesta tunnista tuntiin. Kaikki on niin kiinni siitä, . Tuotetta voi käyttää joko märkiin tai kuiviin hiuksiin oman mieltymyksen mukaan. Itse levitän pyyhekuiviin hiuksiin. Vaaleiden hiusten keltaisuuden. Revlon Nutri Color Creme-sarjan . Tää on kyllä mun lempparein kaikista.


Ihan mahtava tuote, en tulis toimeen ilman! Monille mun kavereille varmaan tutuksi tullut laini mun suusta Apua, mun hiukset on nii likaset mut en voi pestä niitä ku . Tuotteet eivät siis vaalenna hiusta lainkaan, vaan taittavat vaan hiuksen vaaleaa sävyä kylmempään. Tuote poisti mielestäni tehokkaasti keltaisuutta, mutta toisaalta . Vahemman taoton saa aikaiseksi, kun levittelee tuotetta kuiviin hiuksiin ja antaa muhia vaikka minuuttia :) Ja tuote todella myös hoitaa samalla, eikä siinä ole nuiden halpojen hopeashampoiden kaltaista kuivattavaa . Omat miespuoliset asiakkaani ovat käyttäneet sitä,ei jää mitään rajoja ja on luonnollisen näköinen. Se maksaa alle 15e ja sillä peittelet ohimoita-sanoisin että kymmeniä kertoja.


Laita sitä kuiviin ,ei likaisiin hiuksiin ,pelkästään harmaantuneisiin . HOITAVA KEVYTVÄRICASTING CRÈME GLOSS 8LUONNONVAALEA KUPARIKULTA. Linkki antoi väärän sivun. Tarkoita siis tuota väriä numero 834! Mä taidan kokeilla tuota.


Tarvin kipeästi kiiltoa tähän kuivaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.