keskiviikko 21. elokuuta 2019

Parhaat kuulokkeet

Markkinoille tulvii erilaisia kuulokkeita – mutta mikä niistä on paras juuri sinulle? Listattuna TOP parhaat kuulokkeet. Kuulokkeet ovat järjestyksessä kalleimmasta halvimpaan. Jokaisesta hintaluokasta on valittu tämän hetken parhaat.


Minkälaiset kuulokkeet kannattaa ostaa mihinkin tarkoitukseen?

Gigantti tarjoaa kuulokkeet joka tilanteeseen. Valikoimastamme löydät in-ear-, around-ear- ja on-ear- kuulokkeet. Langattomat tai täysin langattomat urheilukuulokkeet, taustamelua poistavat kuulokkeet , bluetooth- kuulokkeet ja pelikuulokkeet. Ensi keskiviikkona Tekniikan Maailmassa ilmestyvässä vertailussa nähdään, mitkä ovat parhaat euron bluetooth- kuulokkeet. Lisäksi annamme ohjeita siitä, kuinka kuulokkeita kannattaa testata myymälässä ja miten välttää vertailevassa kuuntelussa syntyviä virhepäätelmiä.


Parhaisiin erikoisliikkeisiin on . Ensivaikutelma on hyvä, tykkään. Kupit menevät korvien ympärille eivätkä paina korvia silmälasienkaan kanssa.

Ajattelin ensin että en tarvitse… Lue koko . Kyllästynyt markettikrääsään tai nappikuulokkeisiin jotka tippuvat korvista joka toinen minuutti? HifiStudio - tuotemerkkien ja tuotteiden esittely, verkkokauppa sekä yritysinfo ja palvelut. Techradar on koonnut listan parhaista kuulokkeista. Listaukseen mahtuu mukaan malleja eri hintaluokista ja kategorioista. Näitä myös esimerkiksi Trusted Reviewsissä suopeasti arvioituja kuulokkeita ei tällä hetkellä saa Suomesta.


Nappikuulokkeista ja muista kuulokkeista on saatavilla lukuisia eri versioita. Monen mielestä omaan käyttöön on vaikea valita oikeanlaisia. Tässä parhaat vinkkimme valintaasi helpottamaan!


Pyysimme äänistudio Plosivin johtajalta ja äänisuunnittelija Thomas Alf Holmemolta kuulokkeiden valintaan liittyviä ohjeita. Mitkä olis parhaat (tai ainakin tuossa hintahaarukassa mitä haen) kupukuulokkeet ilman vahvistinta, tai vahvistinkin käy jos ei kovin kallis? Kayttöä tulee lähinnä vain pöytäkoneelta musiikin kuunteluun (raskaampaa metallia), elokuvien, videoiden ja sarjojen katseluun? Osaatteko suositella hyviä over-ear- kuulokkeita parivuotiaalle pienipäiselle tytölle?


Hinnalla ei nin väliä, kunhan ovat mukavat päässä ja valmiiksi asetettu volyymiraja löytyy. En tiedä välittääkö tuo vielä niin paljon esim. Powerilta bluetooth- kuulokkeet , vastamelukuulokkeet taustamelun estoon, ja nappikuulokkeet urheiluun.


Lue lisää ja tilaa tarpeisiisi sopivat tuotteet.

Sängyllä maatessa normaaleissa kuulokkeissa on yksi hyvin iso ongelma. Ne ovat nimittäin aina tiellä. Mukavaa asentoa on mahdoton löytää, kun nojaaminen sivuttain on epämukavaa ja jopa pään laskeminen tyynylle korva edellä on mahdotonta. Tähän ongelmaan on kuitenkin ratkaisu: kuulokkeet nukkumiseen. Osta parhaat kuulokkeet ! Musiikkia kuunnellaan yhä enemmän kuulokkeista ja kaupoistakin löytyy kymmeniä erimallisia kuulokkeita.


Hintahaitari vaihtelee alle euron korvanapeista tuhansia euroja maksaviin hifi-luureihin. Hyvilläkin kuulokkeilla voi pilata kuulonsa, sanoo asiantuntija. Laajaskaala Oy:n toimitusjohtaja Ilkka . Valitsemasi kuulokkeiden laadusta, mielialasi ja käytetyn ajan luonteesta peitetään käytettäessä. Bluetooth- kuulokkeet antavat sinulle vapauden käyttää kuulokkeita missä vain, sillä kuulokkeet yhdistetään äänilähteeseen langattomasti.


Pääset toimistolla kahvinkeittimelle luurit päässä ja voit imuroida kotona langattomista kuulokkeista raikuvan suosikkimusiikkisi tahdissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.