torstai 15. elokuuta 2019

Hajulukko

Samalla periaatteella toimivaa vesilukkoa käytetään myös viinien, kiljun, kotikaljan tai muun alkoholijuoman valmistukseen, jossa se estää ilman ja samalla bakteerien pääsyn käymisastiaan. Ensimmäinen merkki hajulukon puhdistus tarpeesta on yleensä lavuaarin läheisyydessä leijuva viemärin haju. Toinen varma merkki puhdistustarpeesta on se ettei lika vesi poistu lavuaarista normaaliin tapaan, vaan lavuaarin tyhjentymistä joudutaan odottamaan tavallista kauemmin.


Molempiin edellä mainittuihin vaivoihin . Syy ikävään hajuun löytyy mitä luultavimmin hajulukosta.

Hajulukon puhdistaminen säännöllisesti kuuluu asukkaan vastuulle. Sanalliset ohjeet sekä ohjevideon hajulukon puhdistamisesta löydät täältä. Arjen sankari puhdistaa hajulukon. Lattiakaivon ja hajulukon puhdistaminen on syytä tehdä säännöllisesti.


Viemärin hajulukko muistuttaa olemassaolostaan ikävällä hajulla ja hitaasti tyhjenevällä lavuaarilla. Mutta kenen vastuulle hajulukon puhdistus kuuluukaan? Poista lattiakaivon kansiritilä.

Se on yleensä joko pyöreä tai neliönmallinen. Tartu hajulukon alaosasta kiinni, ja nosta sisäosa vinossa asennossa ulos paikaltaan puhdistettavaksi. Vanhemmissa taloissa hajulukko voi olla todella tiukassa, joten ole varovainen. Estää hajun tunkeutumisen viemäreistä. Estää pieneliöiden pääsyn viemäreistä.


Hajulukko voi olla tiukassa myös siksi, jos se . Ei vahingoita viemäreitä. Käyttöohje: – Täytä ensin lattiakaivo vedellä ja kaada sen jälkeen . Kannattaako käyttää nestemäisiä putkenavaajia? En suosittele, sillä niiden liuottavat ja syövyttävät kemikaalit saattavat aiheuttaa iho-oireita.


Putkimiehen kädet ovat kovilla, jos viemärissä on käytetty paljon kemikaaleja. Hommaan menee näillä ohjeilla muutama minuutti. Ihmeellinen viemäröinti keittiössä. Mutta kun en osaa saada siitä putkihäkkyrästä hajulukkoa ir.


Pitäisi puhdistaa tiskialtaan hajulukko.

Viemärilaitteisto on suunniteltava sellaiseksi, ettei siitä aiheudu hajuhaittaa. Wavin HepVO on kalvotekniikkaan perustuva hajulukko , joka sopii käytettäväksi perinteisen . Minkähän virheen eilen tein kun puhdistin lavuaarin hajulukon töhnästä ja on nyt siitä asti vessa haissut viemärille? Eli selkeästi jostain viemäristä tulee paha haju.


En tiä onko menny hajulukko tms. Minkälaiseen firmaan pitää ekaksi ottaa yhteyttä että ongelma. Vaikka puhdistaa sen ja putket vetävät kyllä hyvin, niin meinaa joskus tuoksahtaa ja kurlailee vedenlaskun jälkeen pitkäänkin , varsinkin kuuman veden.


Oiskohan moinen hajulukon vika? Kylpyhuoneen ja keittiön pesualtaiden hajulukot ja lattiakaivot on hyvä puhdistaa säännöllisesti. Tämän sivun teksti ja äänitiedostot ovat .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.