perjantai 23. elokuuta 2019

Ilmakompressori tarjous

Kompressorit joka tarpeeseen, ammattilaisten paineilmakompressoreista harrastajan kompuroihin. Kompressori tuottaa paineilman paineilmatyökaluille kuten naulaimille, mutterinvääntimille ja maaliruiskuille sekä rengas- ja pallopumpuille. Nuair, FXA, Mecafer ja Senco.


KOMPRESSORI 50L MICHELIN MB50Tehokas, suuri Michelin kompressori valmiina tositoimiin! DURO KOMPRESSORI 24L 5HP Tämä kompressori edustaa uudenaikaista suunnittelua ja työn laatu on erinomaista.

Erinomaisen kätevä paineilmakompressori rakennustyömaalle. Ilmantuotto riittää kahdelle runkonaulaimelle. Kompaktin rakenteen vuoksi kätevä kuljettaa farmariautossakin. Suuret ilmakumipyörät helpottavat kuljettamista epätasaisella hiekkamaalla. Yksi mies kuljettaa portaissa.


Kaksi ulosottoa ja mittaria sekä . Osta Kompressori 24l 2hp helposti Tokmanni-verkkokaupasta. Näytä enemmän kategorioita Näytä vähemmän kategorioita (6).

Hihnakäyttöinen, kaksivaiheinen pumppu. Kuparikäämityksellä varustettu hv:n (kW) moottori hieman suurempia työkaluja varten. Valitse tavaratalo Loading.


Haussa käytetty ruuvikompressori, ilmakompressori tai joku muu? Selaa ilmoituksia ja löydä sopiva. Katso myös näiden osastojen ilmoitukset: aggregaatit, hitsauskoneet, käsityökalut, lisävarusteet ja komponentit,. Kompressori eli ahdin on oiva apuväline rakentamiseen, remontteihin ja harrastuksiin.


Pienitehoisen kompressorin avulla täytät niin pyörän kuin auton renkaat, pallot sekä puhallettavan uima-altaan tai retkisängyn. Kun taas haet paineilmatyökaluiltasi parempaa suorituskykyä, panosta jämerään kompressoriin. Etusivu Työkalut PAINEILMATYÖKALUT Painailmakompressorit.


Stanley kompressori 1Kw 6l keikkamalli. Aicon kompressori 3Kw 150L. Varustus: Kuljetuskahva, imusuodatin, mittatikku öljymäärän tarkkailuun, isot pyörät, säiliön tyhjennysventtiili, kumitassut tukijalassa, paineenalennin, pikaliitin ja painemittari säädetylle työpaineelle, painekytkin, painemittari säätöpaineen tarkkailuun, turvaventtiili, takaiskuventtiili ja öljytty pumppu.


Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan. Hong Kong tarjoaa kompressoreita moneen käyttöön edullisin hinnoin. Kun etsit tuotteita - VERTAA.

Hinnat ja merkit vertailtavana yhdessä osoitteessa! Hiljainen kompressori sopii erinomaisesti meluarkoihin tiloihin, kuten hammasklinikoille. Hiljaiset kompressorit myy ja huoltaa Painepiste Kompressorit Oy.


Mistä saan hiljaisen, mutta ei kovin kalliin (kertokaa hintatasoa hiukan)? En tiedä onko olemassa hiljaista kompressoria olemassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.