tiistai 20. elokuuta 2019

Varsiimuri vertailu

Rikkaimuri on ollut varsin kätevä ruokapöydän murujen syöjä. Mutta kun rikkaimuri muuttuu varsi -imuriksi, onko siitä tavallisen imurin haastajaksi? Kun rikkaimuriosa liitetään varteen, laite toimii turbosuulakkeella varustettuna lattia- ja mattoimurina.


Tämän luvataan riittävän pienen asunnon ainoaksi imuriksi. Vertailuun saatiin kuusi 2-in1-imuria. Lisäksi kokeilimme Black . FI: stä varsi imuri vertailet tuotteita kätevästi. Mihin pystyy lemmikkitalouksiin suunnattu varsi - imuri ? YHTEISTYÖSSÄ DYSON Postaus toteutettu vaihtokauppana: Sain laitteen tekstiä vastaan.


Imurointi on kotitöistä yksi suurimmista inhokeistani. Sen voittaa vain pyykkien viikkaaminen ja kaappiin saattaminen. Inhoan imurin johtoon kompastelua, meteliä, imurin raahaamista perässäni sen kaatuillessa ja . Pitäisi imuroida, mutta siivous ei innosta. Listasimme seitsemän tavallista siivoustilannetta, joissa varsi - imuri on lyömätön apuväline.


Oisko täällä kokemusta onko tuollainen varsi - imuri hyvä? Ajatuksena olisi siis ostaa varsi - imuri kaikkeen imurointiin ns. Lupaus ei vähemmän yllättäen ihan täyttynyt, mutta on tuo silti yllättävän tehokas ja kätevä laite ja lisäksi helppo puhdistaa. Muuten kunnon imuri on aina parempi, mutta ei se siellä siivouskomerossa seisoessaan hyödytä ja siinä . Laaja-alainen Etason suodatin kerää pienhiukkaset ja ehkäisee tukkeutumista.


Latauksen tehotason LED-merkkivalot. UltraPower Green on aidosti ekologinen, sillä sen valmistusmateriaalista on kierrätettyä muovia. Bosch Athlet varsi - imuri BCH6LNG- Johdoton ja tehokas Athlet varsi - imuri helpottaa kodin siivousta. Electrolux - Johdoton varsi - imuri - . Bosch varsi - imuri on yhtä tehokas matoilla ja lattioilla kuin normaali imuri. Täältä löydät alan testivoittajat ja testeissä menestyneet helposti ja nopeasti.


Varsiimuri vertailu

Se ei ainoastaan siivoa lattioilta ja matoilta vaan muuttuu nopeasti myös tehokkaaksi rikkaimuriksi ja on aina käytettävissä kun tarvitset. Digitaalimoottori V- Entistä tehokkaampi Dysonin suunnittelema moottori, kierrosluku jopa 110. Patentoitu Radial cyclone – teknologia takaa jatkuvan ja tehokkaan imutehon, jopa 1AW. Varsi - imuri , joka ei menetä imutehoaan. Uusi nikkeli-mangaani- kobolttiakku – jopa . Käytetty loppuun Elecktroluxin varsi - imuria litium akulla, eli himppu alle 2euroa kipale.


Rakastuin tähän vehkeeseen niin etten juuri tavallista imuria esiin kaiva. Markkinoilla on nyt uusi malli mihinkä saa litium akun vaihdettua, imutehokin on niin mahtava että imee vaikka hiekotus sepelit joita aina . Ensimmäinen johdoton Bosch- imuri , jolla saat saman siivoustuloksen kuin tavallisella pölynimurilla. Imurista löytyy ladattavat Bosch Lithium-Ion-akut (22V), jotka ovat tehokkaat ja kestävät, minkä . Sellaista pitempivartista harkitsen.


Käytännölliset rikkaimurit pienien tilojen siivoamiseen. Valitse valikoimastamme joko kompakti ja pienikokoinen rikkaimuri tai pidemmälle ylettyvä varsi - imuri. Ongelmat alkoivat 2kk oston jälkeen, imuri alkoi pitää aivan käsittämätöntä vinkuvaa ääntä joka ei millään poistunut vaikka putsasi aivan kaikki mahdolliset osat imurista. Mielen imureista on minulla vain hyviä kokemuksia.


Noinhan on käynyt varsin monelle kodinkone- tai elektroniikkamerkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.