torstai 3. lokakuuta 2019

Helkama se10 testi

Huomio: Sähköpyörälläkin tulee hiki! Ajamisen helppous houkuttaa normaalia pidemmille reiteille, ja kynnys ylipäätään lähteä liikkeelle pyörällä laskee. Sitä paitsi kumpaakin koeajettua pyörää voi käyttää vaikka kokonaan ilman akkua tai ainakin ilman sähkötehostusta.


Polkupyörän varusteluun kuuluu mm. Asiakaspolar testasi Helmakaman uusimman “lippulaivamallin” SE10.

Verrokkina sähköistimme vertailuun Helkaman pyörää vastaavan Tunturin RX-4Hybridipyörän. Helkama SEsähköpyörä tekniset tiedot: Moottori . Mielestämme artikkeli kertoo hyvin polkupyörän sähköistämisen potentiaalista ja eduista, sillä Greencyclen sähköistämä pyörä pärjäsi . Uusi urheilullinen SEtuo sähköpyöräilyyn vaihteen verran keveyttä ja tyyliä. Joustokeula, led-valot ja. Miesten SEja naisten SE10L mattamustana punaisella säväyksellä.


Kolme kovaa tekivät ensimmäistä kertaa tuttavuutta sähköavusteisten polkupyörien kanssa.

Testissä kiinnitettiin huomiota erityisesti pyörien käytettävyyteen sekä sähkön kanssa että ilman. Uudistunut SEtekee vaikutuksen viileän sporttisella designillaan. Monipuolinen SEsoveltuu yhtä lailla kaupunkiajeluun kuin pidempään maantieretkeen. Kevyt alumiinirunko ja kirkkaat led-valot lisäävät ajonautintoa ja turvallisuutta.


Miten kevyesti haluat ajella? Helkaman uusi sporttinen e-bike tekee vaikutuksen muotoilulla ja Shimanon Steps-tekniikalla! Verkkokaupasta ostettaessa: Kasausaste numero kasausaste ns. Pyörät toimitetaan pahvimantteliin pakattuna.


Ennen pyörän käyttöönottoa lue. Syyskuussa järjestetään Helkaman sähköpyörien testipäivä Siton toimipisteessä Espoossa. Siton henkilökunnalla on mahdollisuus päästä koeajamaan ja testaamaan sähköpyöriä 6. Testattavana on kolme Helkaman sähköpyörää: Miesten- ja naistenmalli SEsekä . Onko kenelläkään kokemusta tästä?


Pyörä tulee kauppa ja uintireissuja varten ja perään on tarkoitus laittaa lastenkuljetuskärry. Olisin miesten sähköpyörää hankkimassa työmatkailua varten. Pyörässä pitäisi olla kaikki varusteet, lokarit, tarakka, valot ym.

Yksi vaihtoehto on Haibike Sduro Trekking SL. Soitinkin Helkamalle ja ihmettelin mainonnan ja todellisuuden eroa. He sanoivat, että mainoksissa käytetty kilometrimäärä on saavutettu TM:n testissä ja siksi paikkansa pitävä. Voi olla, mutta käytäntö on toista. Me tarjoamme suuren ja kattavan valikoiman erilaisia retkisähköpyöriä.


Retkipyörät pidemmille pyörämatkoille löytyvät nyt myös kaikki saman katon alta! Valikoimiin kuuluu testivoittajia ja useita erilaisia järjestelmiä erilaisille käyttäjille. Nyt koko kansan suosikki.


Suositussa mallissa no 400wh akku, 9-vaihdetta ja. Helkaman valtuuttamana e-Bike Expertti -kauppiaina voit olla varma, että saat meiltä tarvitsemasi avun sähköpyörän hankintaan. Kauttamme saatte myös sähköpyörien hybridimallit miehille ja naisille kotimaisilta huippumerkeiltä, kuten Tunturi ja Helkama. Välimuistissa Hybridi-sähköpyörillä ja -autoilla on yhteistä, että molemmat ovat sähköavusteisia, mutta vain toinen kulkee eteenpäin myös omin lihasvoimin. Testataan kemiallisten kengänlämmittimien soveltuvuutta talvipyöräilyyn ajamalla parin tunnin cyclocross.


Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.