maanantai 7. lokakuuta 2019

Siro himmeä seinään

Täydellisen himmeä sisäkattomaali. Uuden koostumuksen ansiosta se on entistäkin himmeämpi ja aiempaa helpompi levittää. Tuote soveltuu sisäkattoon Tuote on . Siro on vesiohenteinen, täyshimmeä dispersiopohjainen pohja- ja kattomaali sisäseinien ja -kattojen maalaamiseen.


Siro soveltuu niin betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy- kuin puukuitulevypintojen maalaukseen käyttöohjeen mukaan. Sirolla sisäseinät kustannustehokkaasti .

Se sopii betoni-, rappaus-, tiili-, pahvi-, lastulevy-, kipsilevy- ja puukuitulevypinnoille käyttöohjeen mukaan. Se sopii myös ennen maalattujen pintojen uudelleen maalaukseen. Pölykuiva noin puolessa tunnissa.


SIRO ei jätä taakeja eikä viiruja kun käytetään maalia oikein, eli ei säästetä maalissa, Kuivalla Telalla on turha hieroa kattoa. Se on helppo työstää, kokeile ja ylläty! Sisäremontin vilskeessä saattaa katon maalaus helposti unohtua. Heijastamaton, helppokäyttöinen sisäkattomaali, joka ei roisku telattaessa.


Suunnitteluvaiheessa huomio kiinnitetään helpommin silmiin osuviin kohteisiin kuten seiniin , lattiaan ja kalusteisiin.

Siro Himmeä ei roisku tai raido kattoa telattaessa. Kun kaikki on valmista, huomataan, että katto näyttää uusien raikkaiden seinien yllä varsin nuhjuiselta. Jos seinään tuli jostain pieni tahra ja aloit puhdistamaan sitä, niin jopa puhtaalla rätillä tahtoi tahra vain pyöriä seinässä levittyen isommaksi eikä.


Miten niin katto pitäisi maalata pohjamaalilla? Helppo maalata ja saa teipit seinistä helposti pois ilman pelkoa, että lähtee maalia mukana, kuten saattaa lateksimaalilla käydä. Sisämaaleihin kuuluu saunasuojat, lattia-, kaluste-, seinä - ja sisäkattomaalit. Hieman hankala valokuvata glitteriä, varsinkaan puhelimen kameralla, mutta . Tixomattilla maalaamisessa on huolehdittava hyvästä . Vesiohenteinen himmeä seinä - ja kattomaali Valmistajan tuoteseloste. Näytetään kaikki tulosta.


Lajittelu: ostetuin ensin, Lajittelu: arvostetuin ensin, Lajittelu: uusin ensin, Lajittelu: halvin ensin, Lajittelu: kallein ensin. Mattapintainen lopputulos on tyylikkään pehmeä. Maalasimme kaikkien seinien pohjat Siro -pohjamaalilla, joka on tarpeeksi peittävää ja levittyy tasaisesti.


Jouduimme käyttämään yhdessä tilassa toisen . Onko kokemuksia jälkimmäisestä vaihtoehdosta? Kyseeseen tulee joko betoni- tai levyseinä. Mikä olisi sopiva materiaali ja. Kattomaaliksi tarkoitettu Siro himmeä on kelpo tavaraa kun pitää saada neutraalin valkoinen .

Tai siis ei kaikki maalaaminen. Maalaaminen on aivan hirveätä touhua. Tykkään kyllä näpertää pientä siistiä pintaa ikkunanpokiin tai huonekaluihin tai vaihtoehtoisesti vetää isoimmalla mahdollisella pensselillä ulkomaalia puutalon seinään.


Mutta kun asunnon sisäpintojen maalauksessa näistä kahdesta . Käyttö: Soveltuu katto- ja seinäpintojen pohja-. Korkealuokkaisen sideaineen . Sisetingimustes krohv-, betoon-, pahteldatu tellis-, tapeet-, puit-, kipsplaat-, puitkiud- ja puitlaastpindadele. Sobib nii uute kui varem värvitud pindade värvimisekse.


Seina - ja laepinnad kuivades siseruumides. Toivottavasti huomenna pääsen sitä telailemaan kattoon asti. Siroplastin paperinvalkoiseksi (F497) sävytettyä maalia minulla oli varastossa valmiina viitisen litraa.


Tällä maalaan ikkunaseinät ja koska . Tyttö pitää tuohon seinään nojamisesta ja sehän on tosi usein pyyhittävä kuraisen koiran jäljiltä. Keskuspölynimurin luukut maalasin valkoiseksi,. Kodinhoitohuoneen oven olinkin aikisemmin maalailut. Oven tauluun olen kirjoittanut liidulla . Himmeä, vesiohenteinen, öljypitoinen akrylaattimaali puupinnoille ulkona.


Käyttökohteet: lautaverhoillut ulkoseinät , vuorilaudat, aidat yms. Erittäin peittävä ja valkoinen, täyshimmeä vesiohenteinen akrylaattimaali sisäkattoihin. Soveltuu uusille ja ennen maalatuille betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili -, .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.