maanantai 7. lokakuuta 2019

Takan kokonaishinta

Takan kokonaishinta

Kuulostaa tosi kalliilta. Tämä on kuitenkin se hinta jonka rakennuttaja ilmoitti kun kysyimme takan asentamista uudisrakennukseen. Itselläkin putkari tai sen . Kappaletavarasta sivukuluineen perushinta.


Takan kokonaishinta

Talosta löytyy varaava takka , ilmalämpöpumppu ja sähkösauna. Muuraustyön kokonaishinta. Käytössä on suora sähkölämmitys. Heinäkuussa sähköä sen sijaan kului 8kWh. Luvuista voidaan päätellä, että . Kerro talopaketin hinta kolmella.


Toki siihen vaikuttaa tietenkin, joutuuko kuinka paljon palkkaamaan työntekijöitä jne. Muuttovalmiin talopaketin hinta. Kaikki jotka rakentaneet talopaketin! Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Kukkulan Kuningatar: Vesitakan hinta kalliollekukkulallerakennan.


Välimuistissa Samankaltaisia 24. Tiedustelin vesitakan hintaa asennettuna yhdeltä espoolaiselta takkafirmalta. Vesitakkasydän ei sinänsä paljoa maksa, saksalaiset huitelevat 3k€ hujakoilla ja puolalaisia näyttää saavat alle 2k€ (ainakin Puolasta, Lechma PL200). Siihen tuplahormi asennettuna 4k€, kuoret, vesikiertoelementti ja asennus . Niben Contura 660K -kaakelitakka on kehitetty sopimaan suuriin huoneisiin ja avoimiin pohjaratkaisuihin, joissa se sointuu yhteen laatoitetun keittiön kanssa.


Lataa ohje (PDF), Puuliesi Lataa ohje (PDF), Puuliesi . Asiakkaiden antamat arviot. I have used it for a month now. Nopea toimitus kotiovelle . Takan hinta rahteineen: n. Tähän mennessä en ole vielä leivinuunia kokeillut (ei olla vielä muutettu) mutta takka ja puuhellalla kiehuttaminen ainakin toimivat moitteettomasti ja sai vielä itse suunnitella takan. Tiileri Teemu takan muuraus,verkko ja pohjatasoite.


Kokonaishinta katselmuksen jälkeen. Toimituksen paino: kg. Helmi takan arina kärsinyt jonkin verran kuumuudesta ( vääntynyt ) Uuden tilaamisessa ei mitään ongelmia.


Tuote sopii tilaansa hyvin ja toimitusaika melko nopea. Post by Antti Suunnitteilla olisi laitatuttaa jonkimmoinen varaava takka yläkertaan (1½-krs. OKT). Piippua ei ole, joten yläpohjaan ja vesikattoon pitäsi töräyttää reikä.


Osaako joku antaa karkeaa hinta -arviota mitä tämä maksaisi töineen päivineen (ilman takkaa )? Ja välipohja kantaa suunnitellun takan ? Mökin lämmitysjärjestelmä kannattaa valita käytön mukaan. Peruskesämökin lämmittämiseen on saatavilla monta vaihtoehtoa. Nordpeis - Talvikampanja.


Kysy kokonaishinta asennuksineen ja hormeineen meiltä. Todella upea kodin tunnelman luoja. Takka sopii pienen kokonsa ansiosta sijoitettavaksi myös pieneen tilaan. Rahti kotiin toimitettuna €. Aika saatiin sovittua tiistaille, jolloin nuohoojamme oli lähialuetta hoitamassa kello 8-16. Talossa oli yksi hormi ja yksi varaava takka.


Takan kokonaishinta

Näin ollen hinnaksi tuli minimiveloitus €, jonka Kati maksoi saatuaan laskun. Nuohouksen hinta : minimiveloitus €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.