keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Suomen tiekartta

Näe Suomi myös satelliittikuvina. Fonectan karttapalvelu on laadultaan ja toiminnoiltaan erinomainen. Karttapalvelusta löydät sekä sijainti- että reittihaun.


Hae paikkakuntia sekä osoitteita. Voit tehdä hakuja kartan alalaidassa olevalla hakukentällä. Voit myös hakea esimerkiksi palveluja, kuten hotelleja, ravintoloita, partureita jne.

Hakusi näkyy välittömästi kartalla. Kuin Eniron reittiopas, mutta sisältää myös suorat linkit juna- ja bussi- reitteihin! Matkailu › Matkakohteet › Eurooppa › Suomi Välimuistissa Hae reittiohjeet.


KarttatiedotImage may be subject to copyright. Pieni hetki, sivua ladataan. Kaksipuolinen kartta sopii reitin suunnitteluun, kun ajetaan pitkää matkaa.


Kartta kertoo yleiskuvan reitistä silloinkin, kun navigaattori ohjaa tarkkaan kohteeseen. Selkeän tiestön ja nimistön lisäksi mukana on palvelu- .

Kuvailu: Tähän hakemistoon kootaan ensisijaisesti tiestöä kuvaavia karttoja, ei kuitenkaan muita karttoja, vaikka niitä muuten nimitettäisiin tiekartoiksi. Tiedostoon pääsyä rajoitettu . Vuosittain ajantasaistettavassa kartassa on kiinnitetty erityistä huomiota tiestökuvauksen luotettavuuteen ja selkeyteen. Tiekartan palvelutietojen valinnassa on painotettu autoilijan tarvitsemia palveluita. Kartalle on merkitty symbolein mm. Tiekartassa nostetaan esille parhaita käytäntöjä ja pilotteja, jotka ovat helposti monistettavissa ja tarjoavat lisäarvoa kansallisesti.


Maailman ensimmäinen kiertotalouden tiekartta on julkaistu. Suomella on aito mahdollisuus luoda seuraavien 5-vuoden aikana kestävää hyvinvointia ja menestystä hiilineutraalista . Tarkimmalla zoomaustasolla kartta on . Maanteillä E-numero on vain lisänumeron ja eräänlaisen reittiopasteen asemassa, sillä kaikilla E-teillä Suomessa on viitoituksessa myös kansallinen tienumero näkyvissä. Tiet kulkevat paikoitella kaupunkien hoitoalueiden läpi, jolloin tieosoitejärjestelmään tulee myös katuosuuksia mukaan. Suosittu tiekartta täyttää vuotta! Ajankohtaiset tie- ja kuntamuutokset päivitetty kartalle.


Kannen kääntöpuoli toimii kansainvälisenä kieliversiona. Peruskartoituksen edistyttyä runsaasti hyvää aineistoa kunnollisen kartan tekemiseen oli käytettävissä. Kasvava moottoriliikennekin vaati parempia karttoja.


Autoilijain läpikulkutiet. Kansallisten toimien kooste perustuu yhteiseurooppalaiseen ERA- tiekarttaan , jonka laati eurooppalaisen tutkimusalueen ja innovoinnin .

Suomen kaupunkien ja kauppalain asemakaavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.