keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Kanakeitto koipireisistä

Nosta kypsät koipireidet työlaudalle jäähtymään. Irrota liha luista ja jänteistä. Siivilöi keitinliemi talteen.


Kanakeitto koipireisistä

Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet. Kiehauta kattilassa tilkassa öljyä . Keitä broileria isossa kattilassa maustetussa vedessa ainakin tunti. Nosta broilerit liemestä, putsaa, heitä takaisin, lisää silputtu purjo, perunapalat ja keitä niin että perunat on melkein kypsiä. Maista ja lisää yrttisuolaa.


Määrät on vähän epämääräisiä koska . Silkkinen liemi broilerille syntyy yhdistämällä kerma ja valkoviini, nam! Ruskista koipireidet kauttaaltaan padassa tai korkeareunaisessa kasarissa. Keitä koipireisiä noin tunti. Kanakeitto koipireisistä. Erottele lihat ja laita takaisin keitin liemeen.


Kanakeitto koipireisistä

Kiehuta sen aikaa että porkkanat ja perunat ovat kypsiä. Laita kananpojan koipireidet kylmään veteen isoon kattilaan. Keitä hiljaa poreillen kannen alla noin puolitoista tuntia. Katselin kaupassa koipireisiä miettien mitä niistä tekisi.


Leikkaa porkkanat ja paprika paloiksi. Meillä ei ole aikoihin valmistettu niistä mitään. Olen joskus tehnyt kanaviilokkia niistä, sekin on oikein maittavaa. Ajattelin nyt kuitenkin tehdä keittoruokaa jota on sitten mukava syödä hellepäivinä. Kuuma ilmako oli sumentanut pään vai mikä lie, kun . Omassa liemessä on raikas, herkullinen maku eikä siinä ole keinotekoisia säilöntä- tai aromivahvenneaineita.


Kaupoista kokonaisia kanoja löytää yleensä pakastettuina. Pese ja pilko kasvikset, irrota liha kanankoivesta. Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemitiiviste, oliiviöljy, vihannekset . Laita nahattomaksi putsattu broilerin koipireisi kattilaan, valuta fondi ja vesi päälle ja lisää rouhittua mustapippuria mausteeksi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua poreillen kunnes broileri on kypsää ja liha irtoaa luusta.


Kuori ja pilko kasvikset. Tarvitsen hyväksi havaitun kanakeiton taikka broilerikeiton ohjeen. Tajusin, etten ole koskaan tehnyt kanakeittoa. Ehkä siksi etten muutenkaan tee. Vahva kanakeitto hemmottelee nuhanenää.


Kanakeitto koipireisistä

Sakeasta, lohduttava kanakeitosta on tullut niin suosittu flunssaruoka, että sitä kutsutaan Yhdysvalloissa juutalaiseksi penisilliiniksi. ANTEEKSI Ajassa 8:alkaa taustamusiikki. Tekisi mieli tehdä kunnon kanakeitto , mutta kaupoista ei löydy kuin broileria, eikä siitä saa kunnon soppaa.


Jos haluaa helpon aterian koipireisistä , tee näin: marinoidut koivet vuokaan paistopussiin ja suu kiinni. Ja kypsennän noita broilerin koipireisiä aina ylikypsiksi, tulee namia. Paistan uunissa ja nypin sitten lihan paloihin. Pirkan kanakeitto pussin kiehautan kuohukermassa ja lisään lihan, joskus myös paprikaa ja kesäkurpitsaa joukkoon. Pyrin usein tekemään ruokaa sen verran, että sitä riittää vielä seuraavan päivän lounaalle.


Helpottaa huomattavasti, kun voi ulkoilun tai kerhon jälkeen tulla lapsen kanssa kotiin ja lämmittää jääkaapissa valmiina odottavan aterian. Lado koipireidet uunivuokaan. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjosipuli. Sekoita kookosmaito, currytahna, suola ja sokeri kulhossa. Voit käyttää sitä halutessasi keiton, kastikkeen ja piirakan täytteen valmistuksessa öljyn sijaan.


Käytä tuoreita, perheen mielikasviksia suikaloituina. Lisää kasvikset ja maissit uunivuokaan. Kokonaisesta broilerista keitelty kanakeitto on upea makuelämys. Täyteläisen liemen makua et voi liemikuutioilla jäljitellä.


Puuttuu: koipireisistä . Aiheeseen kanakeitto koipireisistä liittyvät haut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.