perjantai 13. joulukuuta 2019

Keraaminen veitsi ikea

IKEA - HACKIG, Veitsisarja, osaa, Keraaminen terä pysyy terävänä huomattavasti pidempään kuin ruostumattomasta teräksestä valmistettu. Veitsiemme kahvat on muotoiltu käteen sopiviksi ja liukumattomiksi, joten niillä on miellyttävää työskennellä. Ne säilyttävät terävyytensä pitkään, mutta tarpeen tullen löydät meiltä myös helppokäyttöisiä teroitusvälineitä. Kun olet löytänyt suosikkisi, se on usein uskollinen ystäväsi vuosien ajan.


Meillä on vaihtoehtoja yksinkertaisista y. Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin.

Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön IKEA -nettisivuilla. IKEA - FLAKSA, Keraaminen teroitin, Sopii kaikenlaisesta teräksestä valmistetuille veitsille. IKEA - LÄMPLIG, Leikkuulauta, Reunassa oleva ura kerää leikatessa vapautuvan lihanesteen ja hedelmien mehun ja estää sitä sotkemasta pöytää.


Tuon macin lisäksi kannattaa varmaan ostaa esim victorinoxin bouning veitsi jos käsittelet lihoja missä on luut mukana. Sitten Ikean (fiskars) roll sharp teroitin ja kovasin eli teroitus puikko noilla saat . Testatut veitset ovat keskihintaiset Fiskars Edge (suuri cm), Jamie Oliver (cm), Marttiini Condor Kitchen Professional, Victorinox 5. Haastajana muita halvempi Ikea Gynnsam. Testaajina olivat opettaja Saara Ballis sekä opiskelijat Iines Herala ja Teemu Tuovinen Ravintolakoulu Perhosta.


Classic Ikon -vihannesveitsi cm.

Starter NI veitset , 2-pakkaus. Royal-santoku- veitsi cm. FK-140WH-WH - keraaminen santoku- veitsi cm. Toinen on kestävää ja toinen pehmeää, eli sitä on helppo teroittaa. Tämä on tehty kahdesta teräksestä.


Voisin ostaa, jos olisi varaa. Rankasta pudotuskokeesta selvisi ehjinä vain kaksi veistä: Arcosin ja Wüsthofin veitset. Yli euroa maksava, keraaminen Kyocera olisi ollut muuten jopa parempi, mutta se katkesi helposti pudotuskokeessa. Kotikokin on hyvä viedä keraaminen veitsi asiantuntijalle teroitettavaksi. Testi tehtiin kansainvälisenä . Näytä, Ikea , Slitbar 90316 €,.


Parila kaverilla (entisia kokkeja) on matkala mukana omat keraamiset veitset , joten luottamusta niihin loytyy. Hyvä veitsi on hyvä vain, jos se on terävä. Melko usein puolet veitsilaatikosta on jotain halvimpia kiinakurakakkoja mallia ikea tai tarjoustalo, eikä niitä saa teräväksi yrittämälläkään. PS Ostakaa samalla kokeeksi Kyocera keraaminen veitsi ! Keittiö tarvikkeita - Ikea. Katso saman myyjän muut myynnissä olevat tuotteet.


Tai hae jotain samanlaista alla olevista linkeistä.

Kategoria, Ruoanvalmistus. Saatat myös olla kiinnostunut näistä tuotteista. Porukat olivat ostaneet Kökskungenin keraamisia kokeiltavaksi ja antoivat yhden minulle.


Ikean paistinpannu kesti minulla käytössä kuusi vuotta, sitten alkoi pinnoite hilseillä. Minä en kyllä syö eineksiä kuin ihan hätätapauksissa, ja minulla on kyllä ihan laadukkaat veitset , pannut ja kattilat. Jo ensi pilkkomisella huomasi, että tässä Ikea -tuotteessa ollaan laadun äärellä.


Hyvä muotoilu ja hyvin terävä terä mahdollistivat näpsäkästi salaatin teon ja leivän leikkaamisen. Keraamisen veitsen materiaali on erittäin kovaa, jonka ansioista se ei tylsy helposti. Terotuspuuhat kannattaakin ohjeen mukaan . Tattien perässä metsässä kulkeminen on mukavaa hommaa ja menee liikunnasta, suppisten kerääminen on vähän liian helppoa. Lisäksi suppilovahveroita.


Mikään veitsi ei pysy ikuisesti terävänä. Hyvän veitsen ominaisuus onkin, että sen saa teroittamalla uudelleen teräväksi. Lue lisää veitsen teroituksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.