sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Liikkumisen apuvälineet

Jos kohdalle osuu tilapäinen loukkaantuminen, vakavampi sairaus tai vammautuminen, perusliikkuminen on uhattuna ja elämään ilmestyy uusia esteitä. Meillä Avuxilla on laaja valikoima erilaisia liikkumista helpottavia apuvälineitä vanhuksille, liikuntarajoitteisille ja vammaisille. Liikkumisen apuvälineet on apuvälineiden kivijalka. Tuomme liikkumisen apuvälineet maahan pääasiassa Saksasta ja Ranskasta.


Oma maahantuonti takaa varmat toimitukset niin apuvälineille, . Laajasta valikoimastamme löytyy runsaasti alan johtavien valmistajien tuotteita väliaikais- ja pitkäaikaiskäyttöön.

Monipuolista pyörätuolivalikoimaa täydentävät kävelykepit, rollaattorit, kuljetustuolit ja sähkömopot. Koska ihmiset ovat erilaisia ja asuvat erilaisissa ympäristöissä, on jokainen . Yleisiä liikkumisen apuvälineitä ovat manuaalinen pyörätuoli, sähköpyörätuoli, rollaattori, kainalo- ja kyynärsauvat sekä kävelykeppi. Niitä käytetään tapaturman jälkeen tai sairauden takia.


Vanhukset, joiden toimintakyky on huomattavasti alentunut, turvautuvat myös liikkumisen apuvälineisiin. Ne auttavat selviytymään itsenäisesti kotona ja ja kodin ulkopuolella sekä ehkäisemään toimintakyvyn heikentymistä. Apuvälineiden tarkoituksena . Monipuoliset valikoimat laadukkaita liikkumisen apuvälineitä , kuten rollaattoreja, kävelykeppejä ja kyynärsauvoja.


Tutustu tarkemmin tuotteisiin.

Kotimaiset ESLA liikkumisen apuvälineet , kuten potkupyörät ja laudat Linctukselta. Sähköiset liikkumisen apuvälineet auttavat, kun kädet ja jalat eivät kanna. Niiden valmistajat hyödyntävät alan uusinta teknologiaa ja kehittävät tuotteitaan jatkuvasti.


Huollamme ja korjaamme maahantuomiamme sähköisiä liikkumisen . Saatavana rollaattoreita sisä- ja ulkokäyttöön, kävelykeppejä sekä kyynärsauvoja. Paikallinen Mainostoimisto. Mahtava valikoima viimeisimpiä trendejä ja järkkymättömiä klassikoita!


Helppoja ja turvallisia ostoksia kellon ympäri! Postin toimitus työpaikalle tai kotiin, 18. Nouto kauppiaan toimipisteestä, 0. Toimituskulut päivittyvät automaattisesti ostoskorin sisällön mukaan. Henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetut autot, pakettiautot ja kuorma-autot sekä joukkoliikennekäyttöön tarkoitetut pakettiautot, jotka soveltuvat toimintarajoitteisen kuljettajan tai matkustajien käyttöön.


Kärryt, trukit ja kuorma- autot työpaikalle, ks. Potkulaudasta rollaattoriin. Näkövammainen henkilö turvautuu liikkuessaan muihin aisteihinsa ja mahdollisesti apuvälineisiin kyetäkseen selviytymään omatoimisesti ympäristöolosuhteissa.


Aistien avulla henkilö kerää ympäristöstään tietoa, erittelee ja tulkitsee sitä sekä valikoi tarpeellisen. Tiedon perusteella hän rakentaa muistikartan reitistä, .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.