torstai 12. joulukuuta 2019

Pakastin hurisee koko ajan

Ostin uuden pakastimen , johon minulla ei ole vielä juurikaan täytettä. Muutaman jauhelihapaketin ja leipäpussin. Kone hurisee jatkuvasti eikä pidä taukoa ollenkaan.


Hälytysvalo ei kuitenkaan pala sen merkiksi,. Tuskin pakastimen on tarkoitus kokoajan käydä? Itse ostin juuri uuden jääpakastinkaapin ja alkuun kuulosti kovalta ääni, mutta sitten kun se oli saavuttanut halutun .

VIKA LÖYTYNYT JA KORJATTU: Mikä PAMAUTTAA. Uusi jääkaappi, joka ei vie yöunia 25. Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Jos laitteet ovat liian kylmiä, säädetään termostaattia pienemmälle ja pakastimessa tarkistetaan myös pakastuskytkimen asento, ettei ole päällä. Laitoin kiloa mustikkaa jenkkijääkaapin pakastimeen ja kaappi on ollut käynnissä jo tuntia.


Kuinka pitkään tuo käy ennen kuin hiljenee ja pitää. Samsung jääkaappipakastin - kokemuksia laitteesta? Pakastin sirittää, onko normaalia?

Välimuistissa niin se lopettaa ja vähän ajan päästä saattaa olla taas sama hurina päällä. Kun olet ostamassa kylmäsäilytyslaitetta kuten jääkaappia, jääkaappi- pakastin - yhdistelmää tai pakastinta, tärkeintä on, että valitset tilavuudeltaan omia säilytystarpeitasi. Jos laite sijoitetaan matolle tai puulattialle, pitää säätö tehdä uudelleen jonkin ajan kuluttua, sillä pehmeä alusta saattaa painua. Vinkuvat, korkeat äänet ja resonanssiäänet koetaan usein epämiellyttävämmiksi kuin tasainen ja matala hurina , vaikka mitatut desibelit olisivat samat. Marjomaan mukaan laitevikaa on syytä epäillä, kun äänet muuttuvat erilaisiksi, laite ei kylmene tarpeeksi tai käy jatkuvalla syötöllä.


Tosin jatkuva käyminen saattaa myös olla merkki kuumasta kesästä. Toissa kesänä kylmäkoneet kävivät koko ajan ja ihmiset olivat tulla hulluksi niiden äänien kanssa, . Kamalaa kohinaa ja välillä tuntuu kuin siellä olisi joku hiiri nakertamassa sisällä. Voiko ihka uusi vehje pitää tuollaista ääntä?


Normaalia jääkaappi kohinaa pitää kokoajan ja sitten välillä tuota järjetöntä ääntä, tällä hetkellä se on makuuhuoneessa odottamassa kaapin purkua . Toki jos valo palaa sisällä kokoajan niin pääsee yli 100W. Nykynen puhaltimilla ja kolmella eri lämpöalueella oleva jk-pahastin imee sellasta 60W kun käy ja sillon ku käy. Puhaltimet ku hurisee niin menee n. Syynä voi olla myös termostaatin vioittuminen, jolloin kompressori on päällä koko ajan.


Voimakas huurtuminen on usein oire tiivisteiden haurastumisesta. Kun pakastin ei ole enää tiivis, saattavat sen sisälämpötilat nousta suositusarvoja korkeammiksi. Samalla pakastimen pakastusteho heikkenee .

Puuttuu: hurisee Keskustelu - Mikä voi jääkaapissa rikkoutua? Ovi oli auki tämän ajan , siis tyhjänä ollessa. Kämpillä taas uudestaan käydessämme se ei enää startannut normaalisti. Nehän on usein samanlaisia kautta koko talon.


Kyllä se hurisee kun töpselin laitta . Lue ehdottomasti tämä käyttö ja asennusohje ennen kylmälaitteen asennusta ja käyttöönottoa. Näin vältät mahdolliset vahingot ja laitteesi rikkoontumisen. Hurina kuuluu laitteen moottorista (kompressorista).


Pidä alle 8-vuotiaat lapset loitolla sähkölaitteista, jollet valvo hei- dän toimintaansa koko ajan. Yli 8-vuotiaat lapset saavat käyttää tätä laitetta ilman valvontaa ai- noastaan, jos heille on kerrottu miten sitä käytetään turvallisesti. Las- ten on pystyttävä tunnistamaan ja ymmärtämään vääränlaiseen käyt- töön liittyvät vaarat.


Kapine on yhdellä kompuralla joka hurisee ja jäähdyttää pakastinta. Termostaattivika tuskin on, pakastin pysyy kylmänä, mutta jääkaappi. Jääkaapin nettotilavuus on 2litraa ja siinä on lasihyllyä, vihanneslaatikko ja pullohylly. Tilavassa jääkaapissa on tilaa kaikille ruokatarvikkeillesi.


LED- sisävalo antaa hyvän näkyvyyden koko jääkaappiin. Valitsin tämän mallin hiljaisen käyttöäänen perusteella (DB) mutta tuntuu kuin laite lataisi koko ajan , ja vaikka kompressori lakkaa läymästä, laite korisee ja hurisee melkein koko ajan. Jääkaappi osa on suuri, mutta erilaiset lokerot tekevät siitä loppujen lopuksi aika ahtaan.


Tai… Lue koko arvostelu . Tyylikäs valkoinen AEG pakastin NoFrost-tekniikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.