torstai 4. kesäkuuta 2020

Maija rissanen

Maija Rissanen on helsinkiläinen freelancenäyttelijä. Ei ole tällä hetkellä TTT:n näytelmissä. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Tiirismaan musiikkilukiosta hän pääsi Teatterikorkeakouluun.


Valmistumisensa jälkeen hän on työskennellyt lukuisissa Suomen teattereissa, mm. Helsingin Kaupunginteatterissa, Lahden Kaupunginteatterissa ja Tampereen Työväen Teatterissa sekä lyhytelokuvissa, tv-elokuvissa ja tv- sarjoissa. Leave the first comment: Add a new comment.

Evita-musikaali on ollut hänelle yksi mieluisimmista rooleista. Millainen kokemus musikaali on ollut? Suurin uhka löytyy kuitenkin ihmisistä itsestään ja lähmpää kuin koskaan toivoisi.


Komediallisiakin sävyjä hienosti tavoittavassa esityksessä saadaan nauttia loistavasta näyttelijäntyöstä sekä tunnelman tihentävästä valo- ja äänisuunnittelusta. Taiteilija isänsä tahdosta ( studentský film). Vain John Welles pukeutuu nahkaan (studentský film). Laimeat lääkkeet ( S01E10). Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna.


Anna- maija Rissanen Järvenpää.

Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Paikka Château de Lavaux-Sainte-Anne. Lähde: YTJ , Kaupparekisteri, Verohallinto . Toimiala: Muu takkien, pukujen, housujen, hameiden yms. Turkisasusteiden valmistus, korjaus, huolto ja säilytys.


Vaatteiden valmistus, korjaus ja myynti. Puhdistusaineiden, ihon- ja . Suunnittelen ja toteutan Raision ja Turun talousalueella mittatilauksesta kaikki turkis- ja nahkavaatteet. Teen myös turkis- ja nahkavaatteiden korjaukset. Kärtsy Hatakka teki levyn isoveljensä maunulalaisen bändin, Flatuksen, julkaisemattomista kappaleista. Kuuntele ote levyltä ja katso, miten Hatakka ja Maijanen tiivistävät Maunulan hengen.


Toimittaja Virve Rissanen HS, kuvaus ja . Elab ja töötab Järvenpääl . Extract from the opera Shalom Salam written and directed by Davide Iervolino, inspired by the novel We. Shop new and used Vinyl and CDs. Hyvinkään rautatieaseman odotussalissa.


Ystävyys on teemana Golden Gals Goes Valentine -produktiossa, jossa Rissasen ohella näyttämöllä nähdään Elsa Saisio ja Marko. A Belgian-Finnish landscape painter (MA), who focuses mainly on painting inner meditative landscapes of water and rock, between western and eastern representation.

She uses mainly mixed media. Kuten moni muukin taiteilija, saan inspiraationi luonnosta. Viimeiset kymmenen vuotta olen maalannut sumuisia ja rauhoittavia vuorivesimaisemamaalauksia, joissa on kiinalaisen taiteen vivahdetta.


Minua kiehtoo herkkyyden ja voiman tasapainoilu luonnossa. Työstän teoksiani erilaisten teemojen pohjalta vaikkakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.