keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Pakokaasumittaus laite

Pakokaasumittaus laite

Tuhannet varaosat ja muut tuotteet. Tarvittaessa laitteeseen voidaan liittää eOBD laite , jolloin myös OBD-testin tulokset saadaan samalle paperille. Laite voidaan myöhemmin laajentaa yhdistelmäanaly saattoriksi lisäämällä siihen . Jaltest, ob vikakoodinluku, testeri, traktorin vikakoodi. Niillähän on se laite millä ne suunnataan.


Pakokaasumittaus laite

Päästöt mää oon käyny mittauttamassa aina jossain korjaamolla. Bensakoneeseen löytyy mittareita pienemmistäkin pajoista ja dieselin kävin mittauttamassa Tampereella RK-City-huollossa. Lisää tuloksia kohteesta overdrive. Välimuistissa Samankaltaisia Se on laite , jolla pakokaasut kierrätetään takaisin palotilaan. Pakokaasu analysaattori ? Tavoitteena on alentaa palamislämpötilaa ja siten vähentää muodostuvien typpioksidien määrää.


Tekninen henkilökunta ei voi tehdä päästöjen pienentämiseksi paljon muuta, kuin katsoa, että moottori ja EGR-venttiili toimivat oikein. Moottorin RVS- käsittelyllä voi . Ensi syksynä otetaan käyttöön uusi pakokaasujen mittausmenetelmä. Tällä hetkellä autojen päästömittaukset tehdään laboratoriossa NEDC-mittaussyklin ( New European Driving Cycle) mukaisesti. Se ei ole nimestään huolimatta enää kovin uusi.


Mittaus perustuu autovalmistajan ilmoittamiin ilmanvastus- . Diagno Finland Oy ja AVL ovat yhteistyössä kehittäneet Suomen määräyksiin räätälöidyn ohjelman, joka mahdollistaa laitteen helpon käytön ja nopean testin sekä selkeät tulosteen ja tulosten sähköisen arkistoinnin. Ohjelman asetuksilla testi voidaan sovittaa optimaaliseksi niin katsastusasemille kuin korjaamoillekin. Päästömittaukset Bensiinipäästömittaus ja OBD-testi. Katsastuksen yhteydessä suoritetun pakokaasumittauksen mittausarvot merkitään katsastuksessa laadittuun tarkastuskorttiin tai katsastuksen yhteydessä suoritetusta.


Merkkikohtaisen testilaitteen tulosteen kanssa . Tervetuloa asiantuntijoiden palveltavaksi. Tiesithän, että kunnossa oleva auto säästää polttoainetta ja ympäristöä. Ennen katsastusta suoritettu päästömittaus varmistaa, ettei sinua juoksuteta katsastuksesta korjaamolle turhaan ja rahasteta moneen kertaan. Jos autosi kuitenkin hylätään katsastuksessa päästöjen takia tai.


Pakokaasumittaus laite

Tältä sivulta saat lisätietoa Motonetin Mototestistä eli järjestelmätestauksesta. Ajoneuvon määräaikaiskatsastus. Dieselsavutuksen mittaus.


Henkilö- ja pakettiauton määräaikaiskatsastuksen ajankohta. Hiukkassuodattimen poistaminen on kiellettyä, koska lain mukaan merkittävästi päästöjä vähentävää laitetta ei saa poistaa, jos päästövaatimuksia ei voi täyttää ilman kyseistä laitetta. Varmista katsastusta silmälläpitäen, että autosi päästötasot ovat sallituissa rajoissa ja vältä tulevat ongelmat!


Pakokaasumittaus laite

Teemme diesel- ja bensiinikäyttöisten autojen päästömittaukset ja OBD-testin Bosch BEA 3- laitteella. Mittaustodistus on voimassa kuukautta mittauspäivästä. Sitten pakokaasumittaus laite käski laittaa anturin pakoputkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.