maanantai 1. kesäkuuta 2020

Pihatakka k rauta

Takka hurmaa kotioloissa ja mökillä. Laadukkaat takat ja kamiinat löydät K - Raudasta. Tilaa takka tai kamiina netistä tai tutustu valikoimaan myymälöissämme!


Valubetonia, teräsosat RST tai polttomaalattu. Loimulauta ja paistinpannu. Tilaa grilli netistä tai vieraile myymälässä!

Ulkotuli sopii hyvin grillaamiseen, niin tunnelmanluojaksi kuin lämmönlähteeksi kevät-, ja syysiltoihin. Pyörien ansiosta ulkotulta on helppo siirtää. Säänkestävää valubetonia, teräsosat polttomaalattua terästä.


Valugrilli Garden pihalle tai huvimajaan. Portaaton lämpötilan säätö, huuva ja sadehattu. Monipuoliset lisävarusteet. Toimitus osina laatikossa. Pihakeittiö mahdollistaa kokkailun puutarhassa.


K -raudasta pihakeittiöt ikimuistoisiin grillijuhliin.

Puhdaspalotekniikan ansiosta Samsø-valmistakan lasiluukku pysyy hyvin puhtaana, kun takkaa käytetään oikein. Samoin polttopuun kulutus pysyy pienenä ja takka tuottaa lämpöä todella tehokkaasti ja puhtaasti. Luukku ja arina ovat laadukasta valurautaa ja takassa on lämpösuojattu kahva sekä kiertoilmatoiminto. TRpuu-hiili-grillit- rauta - pihatakka. Tästä voit tutustua satojen erilaisten takkojen valikoimaan ja tilata omasi kotiin kätevästi kotiinkuljetuksella.


Oli mielessäsi sitten vuolukivi takka , varaava takka tai vaikka kevyt takka , täältä se löytyy. Tarkasta edullisin tarjous ja lue muiden asiakkaiden tuotearvostelut. Näin varmistat, että takan hinta ja laatu ovat varmasti.


Klikkaa tutustumaan Piha -tuoteryhmän tarjouksiin! Pihagrilli kätevästi Netraudasta. Tilaa pihagrillit pihaan ja huvimajaan vaivattomasti netistä. Grillit, kalusteet, pihatarvikkeet kuten kasvihuoneet, puutarhakoneet, pihavälineet, pumput ja ruukut – ja paljon muuta, mitä. Ajoleikkurit, kasvihuoneet yms.


Meiltä kaikki rakentamiseen ja puutarhaan. Tutustu huikeaan valikoimaamme ja tilaa pihagrilli kätevästi kotiin toimitettuna! Puutarhakalusteet ja grillit. Rajaa tuotteita Rajaa tuotteita. Mustang – Grillaus ylivoimaa.


Lucifer Pihatakka on todellinen tunnelmanluoja!

Takassa voi käyttää hiiliä tai polttopuita. Grillissä oleva irrotettava kipinäsuoja luo lisäturvallisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.