keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Polaria peilikaappi hinta

Hanki laajasta valikoimastamme tyylikäs peilikaappi valolla tai ilman tukemaan kylpyhuoneesi säilytyskokonaisuutta. Tervetuloa ostoksille K-Rauta kauppoihin ja verkkokauppaan! PK-S - mallit ovat muita korkeampia ja tarjoavat täten säilytystilaa suureenkin tarpeeseen. Yksiovinen peilikaappi on valmistettu kosteudenkestävästä, valkoiseksi pinnoitetusta P5- luokan lastulevystä.


Vertaa hintoja ja tilaa heti.

Polaria tuotemerkin takana on Vakiometalli Oy. Kaappeja kolmea eri mallia: DUALL, VPK ja VPK-SDuall-mallien erikoisuus on kaapin sivulla olevat valaisimet. Malleja saa myös mustana. Peilikaapissa on yksiosainen pistorasia . VPK-S mallien yksikantaloistelappujen valotehon . Mitä tehdä kun peilikaapin ovi menee säpäleiksi?


Myydään kuvien valaisinpeilikaappi polaria vpk7vvs vikavirtasuojalla. Koska laadusta ei kannata tinkiä, mutta hinnasta kyllä!

Löydä itsellesi parhaat diilit VERTAA. FI:stä polaria peilikaapin ovi! PEILIKAAPPI POLARIA PK 5ILMAN VALAISINTA. FI:ssä vertailet tuhansia tuotteita ja löydät hinta – ja tuotetiedot vaivattomasti!


Hinta sis, kiinnityksen ja valmiin sähkökaapelin kytkennän. SER-kierrätysmaksu sisältyy valaisinpeilikaappien hintoihin. Valaisinpeilikaappien valmistusmateriaalina käytetään helppohoitoista ja.


Pinta on jauhemaalattu, palamaton ja kosteutta kestävä. Osastot: Sähkötyöt, Sähköasennus, Kylpyhuone, Wc, Sauna. Asennus sovittuna ajankohtana.


Sisällä kolme hyllytasoa, kaappi metallinen. Korkeus: 50cm, leveys: 60cm, syvyys: 15cm. Myös postitus onnistuu, postikulut 190e lisätään hintaan ! Maksutapa: Tilisiirto, Käteinen. Toimitustapa: Posti, Nouto.


POLARIA -kaapissasi on suojattu pistorasia, jossa voit pitää sähkö- laitteita myös jatkuvassa latauksessa.

Ilman valaisinta ja pistorasiaa olevat peilikaapit ovat muiden kaappien tapaan valmistettu jauhemaalatusta teräksestä. Kestää hyvin roiskevettä, joten voit asentaa kaapin vaikka suihkun välittömään läheisyyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.