tiistai 16. kesäkuuta 2020

Tuomo uuro

Hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja kumpikin yksin ja hallituksen jäsenet . Mies ehti silti esitellä paikkoja satunnaisille kävijöille. Ampumisharrastus ei ole hötkyilijöiden hommaa. Lopeta yrityksen seuraaminen Lopeta seuraaminen Lopeta yrityksen seuraaminen.


Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse aina kun seuraamiesi yritysten tiedot muuttuvat. Wait while more posts are being loaded.

Varsinais-Suomen lisäksi Zacuksella on toimipisteitä Hämeessä ja Pohjanmaalla. Useita jälleenmyyntipisteitä on suunnitteilla. Uuden tehtaan yhteydessä rakennetaan myös pysyvä kalustenäyttely. Tehtaanpäälliköksi on nimitetty Tuomo Uuro.


Toimitusjohtajana toimii Cay Kronqvist ja projektipäällikkönä jatkaa Henrik . Yrityksen tila: aktiivinenYTJ. Yhtiömuoto: OsakeyhtiöYTJ. Rekisteri, Alkaen, Päättyen, Lähde.


Tapparan syyskokouksessa päätettiin tulevasta.

Johtokuntaan valittiin yksi uusi jäsen, Petra Malm, joka edustaa johtokunnassa cheerleadereita. Vastuukolmikko jatkaa, eli pj Jani Vaili, varapj Helena Virtanen ja sihteeri Mika Myllyniemi. Muut jäsenet Tuomo Uuro , . VESA UUTTU kalustesuunnittelu ja myynti. HENRIK KANCKOS projektimyynti.


MERJA HARJULA planerare och försäljare. TUOMO UURO produktionschef. Puheenjohtaja: Patrik Uuro. Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Patrik Uuro, sihteeriksi Tuomo Uuro. Karijoen MS:n kesäkokous 10.


Pöytäkirjan tarkastajaksi Ari Viitikko ja Matti Haaranoja. Todettiin kokous lailliseksi. Käsiteltiin metsästyksen saaliskiintiöt: a. Vehmaa, Länsi-Suomen Lääni, Finland.


Kinnula, Länsi-Suomen Lääni, Finland. Takaisin toimipaikan tietoihin. Kartta näyttää osoitteen sijainnin. Sijaintitiedon tarjoaa Affecto ja . Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli -.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.