torstai 2. heinäkuuta 2020

Samsung pyykinpesukone 8 kg

Nyt voit tuntea olosi turvalliseksi ja luottaa siihen, että herkät vaatteesi käsitellään varovasti päivitetyllä rummulla. Pikapesuohjelma auttaa sinua, kun olet kiireinen. Tämän ominaisuuden ansiosta voit nopeasti ja tehokkaasti . Hyvä tilavuus ja monipuoliset pesuohjelmat.


Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvMS82L3NhbXN1bmctd3c4MGo1NDI2ZXctcHl5a2lucGVzdWtvbmUtYS04a2ctMTQwMGstbWluLWludmVydGVyLTgxOTY4MzE2LmpwZw == . AddWash toiminnolla saat lisättyä unohtuneet pyykit jo käynnissä olevaan koneesseen.

Säästät aikaa ja voit välttyä kalliilta korjauskuluilta. Vaatii Smart Washer -sovelluksen asentamisen ja toimivan internet-yhteyden. Sovellus on saatavana uusimmille Android- ja iOS- puhelinmalleille. Käytä hyväksesi etätukeamme televisioille, puhelimille ja tableteille.


Edulliset hinnat ja hyvä palvelu. Pyykinpesun vallankumous. Pesukone luo ilmaa lisäämällä kuplia, jotka auttavat liottamaan pesuaineen ja luomaan paksua vaahtoa. Vaahto imeytyy pyykkeihin nopeammin alhaisissakin lämpötiloissa, joten .

AEG, ollut nyt reilut v. Samsungin pyykinpesukone kg täyttömäärällä. Niin ja tää toinen ostettiin samalla kun muutettiin, muuten varmaan ensimmäistä vielä käytettäis. Sen hellävarainen Diamond Drum -rumpu pitää vaatteet uudenveroisina pidempään – vaatteet eivät hankaudu tai takerru kiinni, mikä pa. Eco Bubble -teknologia pesee vaatteet hellästi, mutta tehokkaasti, pesutuloksesta tinkimättä jopa kylmässä vedessä.


Koneestä löytyy myös kätevät pikapesumahdollisuudet . Takuukuitti tulee mukaan. Ostettiin juuri kuivaustoiminnolla toimiva pyykinpesukone ja tämä jää tarpeettomaksi. Onko kenelläkään kokemusta samsungin pesukoneista?


Kone oli halpa, tarjouksessa. Laakerit hajoaa, vaikka kone olisikin ,1kg kone. Moottori hirttää kiinni 5 . Käyttöikä nyt tasan neljä vuotta.


Markkinointitermeillä Eco bubble ja digital inverter -moottori. Edestä täytettävä kg rumpu ja muistaakseni oli noin 600€ hintaluokan malli. Meillä pyykkiä pestään käytännössä päivittäin.


Yllätyin että meni niinkin . Heti verkkokaupan varastossa.

BOSCH WAT283L8SN ET PESUKONESuorituskyky ja kulutus. Katso tuotteen tarkemmat tiedot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.