torstai 2. heinäkuuta 2020

Samsung teholaturi

Samsung teholaturi

Samsung teholaturi micro-usb liitännällä. Jotkut valmistajat käyttävät puhelimissaan hieman isompia akkuja kuin toiset. Isommalla akulla akun kesto pitenee, mutta painoa tulee huomattavasti lisää. Toinen keino tähän ongelmaan on latauksen nopeuttaminen.


Pikalataus mahdollistaa normaalia . Odotetaan saatavuustietoja… Tehokas ja nopea verkkovirtalaturi microUSB- liittimellä. Tilaa edullisesti verkkokaupasta! FAST osoitteessa multitronic. Toimitusaika: Saatavissa arviolta: 13.


Vertaa hintoja ja tilaa heti. TEHOLATURI MICRO-USB MUSTA. Onko alkuperäinen laturi kateissa? Vai tarvitsetko ylimääräisen? Olemme koonneet laturimme tähän, jotta löytäisit helposti juuri omaan puhelimeesi tai vaikkapa tablettiisi tai muuhun laitteeseesi sopivan laturin.


Samsung teholaturi

Osa latureista toimii V:n virralla, joten ne sopivat esimerkiksi autoon tai veneeseen. Toimii yhteensopivien laitteiden liittämiseen ja lataamiseen USB:n kautta. Tuote saattaa poiketa kuvasta ja kuvan tuote voi sisältää osia jotka eivät kuulu varsinaiseen tuotteeseen. Tuotteen esittely Tekniset . Celly Turbo USB verkkolaturi 2. Laturin tyyppi, Sisätila.


Lumia 5laturi : Output: DC 5V, 750mA. Olen ihan tampio näitten sähkisasioiden kanssa mutta pelko päässä sanoo, että ei kannata kokeilla. Myydään 2kk sitten ostettu laturi , kunnossa oleva.


Samsung teholaturi

Sikanopea Quick Charge 3. Aukey Dual USB Turbo Charger PA-TQC3. Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Ei saatavilla tällä hetkellä. Mahdollinen toimitustapa: Suoratoimitus. Tämän tuotteen toimituskulut veloituksetta 0€!


Virtapaneelit Virtasuojat Web-ohjattava sähkö. Ilmainen toimitus oman varaston tuotteille Checkout - Oma maksutapa kaikille. Voit ladata puhelimesi myös tien päällä ja varmistaa, ettei akku ole tyhjä juuri silloin, kun todella tarvitset puhelinta.


Samsung teholaturi

Nettivarasto ClickPick. JUST W SEINÄLATURI USB-MUSB 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.