torstai 30. kesäkuuta 2016

Panssarilasi kokemuksia

Panssarilasi kokemuksia

Eli kyllä, kannattaa ostaa panssarilasi puhelimees ja myös hyvä ja kestävä suojakuori! Se on oikeesti halpa ns. Kalvokin suojaa naarmuilta.


Ebaystä ja kiinalaisista kaupoista saa kalvot ja peruskotelot niin halvalla, että voi tilata muutaman ihan vaan kokeillakseen mitä haluaa . Ostin suojalasin kännykkääni, ja kun yritin asentaa sitä siihen tuli ilmakuoppia. Yritin ottaa pois, mutta siihen tarttui pölyä. No nyt on kokemusta lasisesta kalvosta. Tipautin 9lumian rinnan korkeudelta.


Löytyykö täältä kokemuksia karkaistusta suojalasista tehdyistä kalvoista? Näiden luvataan suojaavan lasia. Kuka tietää onko panssarilasi (kalvo) kuin paljon parempi kuin suojakalvo? Lisää tuloksia kohteesta murobbs.


Panssarilasi kokemuksia

HS testasi älypuhelimen ”särkymättömän näytön” pudotustestillä. Näyttölasin hajoaminen on yleisin syy, jonka vuoksi älypuhelimia viedään huoltoon. Puhelimen suojaaminen on kuitenkin helppoa. Kenelläpä ei olisi kännykkä pudonnut joskus vahingossa lattialle tai kadulle. Fonumin myymät panssarilasit on tehty laadukkaasta Japanilaisesta lasista.


Kyse ei ole siis muovista, vaan aidosta lasista. Lasi on yhdeksän kertaa normaalia lasia kestävämpää ja tästä johtuen lasilla on 9H-luokitus . Karkaistusta panssarilasista valmistettu korkealaatuinen näytönsuojalasi suojaa parhaiten puhelimesi näyttöä. Lämpökäsitellystä karkaistusta lasista valmistettu suojalasi on kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi. Samin huoltokoulussa asennetaan tällä kertaa panssarilasi. Kyllä nämä märkäasennettavat valitettavasti enemmän kumille tuntuu, kuin muoville.


Onneksi näillä sentään saa koko näytön suojattua. Panssarilasi suojaa kolhuilta ja naarmuilta. Vaihtuu heti, kun jostain saa kunnollisen muovi- tai lasikalvon, joka peittää koko näytön eikä tapa näytön reuna-alueiden kosketusherkkyyttä . Katso miten panssarilasi asennetaan ja mitä hyötyä siitä on? Oliko tuo Waven panssarilasi nyt surkea?


Onko joku testannut istuuko Alcantara coverin kanssa? Oma kokemus oli ainakin huono, lasi keräsi kaikki mahdolliset sormenjäljet ja näytti koko ajan tosi suttuiselta. Lasin alareunassa oli liimajämiä jotka ei lähteneet pois ja näkyivät siinä . Valikoimastamme löydät halvalla panssarilasit ja suojakalvot käytännössä kaikille myynnissä oleville puhelimille.


Panssarilasi kokemuksia

Matiaskirjoitti: Onko kokemuksia näistä 3D panssarilaseista jotka peittävät näytön lisäksi reunat, onnistuuko käyttö Applen oman nahkasuojan kanssa? Tämä kiinnostaisi minuakin. Hakusessa olisi mahdollisimman hyvin istuva ja mielellään reunasta reunaan . Suojalasi on valmistettu kemiallisesti vahvistetusta lasista ja pinnoitettu oleophobisella pinnoitteella sekä suojaavalla kalvorakenteella. Jos panssarilasi menee rikki, ota se pois ja hanki uusi lasi ( tulee edullisemmaksi kuin uusi näyttö puhelimeen).


Huomioi, että panssarilasi ei suojaa . Suojaa puhelimesi näyttöä naarmuilta, lialta ja kolhuilta. Täsmäistuvat suojakalvot sekä panssarilasit pitävät puhelimen näytön koskemattomana ja antavat kestävän suojan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.