perjantai 1. heinäkuuta 2016

Essence vitvinsglas 4pack

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Vitvinsglas , Med fot, Diskmaskinsvänlig, Formgivare: Alfredo Häberli, pack , VitvinFler egenskaper. Design till rätt pris, Sveriges största sajt med design och heminredning.


Glaset har en stilren, rak utformning som framhäver smaken i alla vita viner. Klassiskt och vackert glas som passar både festligare tillfällen och till vardags. Leveranstid: 3-arbetsdagar.

I serien finns även rödvinsglas, ölglas, vattenglas och . Serien består av många sorters glas lämpade för njutning av olika drycker och skapar tillsammans en komplett serie glas att . Ligger i en fin presentförpackning. A thin lip, rare in lead-free glass, combines with a delicate stem. Sensually pleasing to grasp and handle. Recipient of the iF and Les Découvertes design awards.


NyaJag samfraktar alltid. Jag har katt i hemmet, så är du mycket allergisk kan det vara bra att veta att det kan förekomma en del katthår. Beställ idag för snabb leverans.

Kombinera gärna med andra glas ur samma serie för att få en komplett dukning. Förpackningen innehåller fyra glas. Essence rödvinglas cl, höjd: 2mm. En fin och prisvärd företagsjulklapp. Glasen rymmer cl och kommer förpackade i en Iittala . ESSENCE VINGLAS VIT - pack.


Dig att förenkla julklappsköpet. Nu till julen så finns denna färdiga gåvoidé i iittalas fina fyrpacksförpackning. Reservation för slutförsäljning.


Många olika typer av glas synades för att slutligen komma fram till denna väsentliga, minimala glasserie. Det som blev kvar är fyra glas som i både form och funktion . En kombination av elegans och balans, med stammen lika bred som glasets bas. Hans samtliga verk speglas av energi och glädje.


För Alfredo Häberli är människan utgångspunkten i designen, glasen är konstruerade för att kunna användas. Han skapar inte design och form för sakens skull, utan vill skapa vardagsföremål som passar in i människans alla situationer. Tanken bakom kollektionen är att så få glas som möjligt ska kunna användas till så många viner som möjligt. De välbalanserade glasen ger vinet rum och gör det än mer . Glasbägare cl med handtag Mörkblå sugrör 4-pack.


This Pin was discovered by Angelica Billevik.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.