tiistai 5. heinäkuuta 2016

Asuntomessut 2016 voittaja

Hyvät messut, suosittelen! Parhaisiin asioihin kuului kaunis luonto alueen ympärillä, eikä kokonaisuus tuntunut . Messualue on rakennettu Kyrkösjärven itärannan ja Törnävän vanhan sairaala-alueen väliselle Pruukinranta-nimiselle alueelle. Seinäjoella järjestettiin järjestyksessään 47.


Messualueella on pientaloa, joista yksi on paritalo ja yksi rivitalo.

Kuvaa kohteessa mistä tykkäät. Muista, että näemme kuvasi vain, jos sen jakamiseen käyttämäsi tili on julkinen. Tämänvuotinen messualue sijoittuu Pruukinrantaan ja yli kohdetta tarjoaa asumisen uutuuksia taatusti jokaiselle! Alue on kauniisti sopusoinnussa luonnon kanssa.


Jäkälämättäät ja puolukan varvut ovat saaneet jäädä . Uskoisin, että Pohjanmaa-talo iskee monenlaisiin sisustustyyleihin ja siksi saattaa olla ehdokas paras sisustus-yleisöäänestyksen voittajaksi. Mitä mieltä sinä olet perinteisen modernista Kannustalosta ja sen sisustuksesta? KUVA: Ulla-Maija Lähteenmäki).

Vieraat pitivät Wavesta — Talo voitti Mikkelin asuntomessujen parhaan talon, sisustuksen ja pihan äänestykset. Kävijät äänestivät kärkeen myös Villa Saimaanhelmen, Harmaja Saimaan ja Villa Sukan. Muusikko Lauri Ylönen tutustui Wave-kohteeseen . TEKSTI Ann-Mari Lehtonen. Messupostausten sarja jatkuu, tällä kertaa esittelen kuvin muutamia huomioitani messujen pihoista.


Päällimmäisenä mieleen jäi selkeästi muurit ja istutusaltaat. Alueen yleisilme on kauniin metsäinen, ja tätä oli mukavasti hyödynnetty myös . Messulippujen voittaja ja pari kuvaa eteisestä. Rapputaulu, eteinen, mustavalkoinen koti.


Mieheni suoritti pyynnöstäni asuntomessujen lippujen arvonnan, ja sai tehtyä systeemistä käsittämättömän monimutkaisen . Lammi-Kivitalojen runkona on ääntä ja kylmää erinomaisesti eristävä, ekologinen. Voittaja Arto Vallin Lahdesta. Rakennusmestarit ovat valinneet jo seitsemättä perättäistä kertaa asuntomessujen mallikohteen. Tällä kertaa kurkistetaan ihanan valkoiseen kivitaloon. Lakka Lakeus ihastuttaa mm.


Asuntomessukatsaukset saavat jatkoa.

Stvastaa arpajaisverosta. Kilpailun voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.