tiistai 5. heinäkuuta 2016

Liinavaatekaappi valkoinen

Maalattu valkoinen kaappi. Okranvärinen vaatekaappi. Vaatekaapissa henkaritanko ja siirrettävät irtohyllyt. Liinavaatekaappi valkoinen.


Kaappi ja kaapin ovet on valmistettu oksattomasta A- laatuluokan massiivimännystä.

Takaseinä on valmistettu A- laatuluokan oksattomasta koivuvanerista. Lukollinen ovi, antiikkiset saranat, vedin. Suunnittele oma vaatekaappi alusta alkaen tai valitse sopiva lukuisista valmiista vaihtoehdoistamme. HEMNES-sarjan massiivipuisten kalusteiden perinteinen tyyli tuo klassista ilmettä kotiin. Tämä perinteinen mustanruskea HEMNES-kaappi esittelee ja suojaa lempiesineitäsi.


Se tuo mihin tahansa tilaan. HEMNES vitriinikaappi, valkoiseksi petsattu.

Reilusti tilaa kaikenlaiselle säilytykselle Laulumaa Huonekalut - Viktoria-kaapilla. Kaappi on kauhajoella mutta kulkeutuisi kokkolaan ennen joulua. Talonpoikaisantiikkia reilun sadan vuoden takaa.


Kolme laatikkoa, avain tallessa. Oviin saa mukaan pitsiverhot. Ollut meillä televisiokaappina, joten taakse porattu reikä. Harmaa vaateteline jossa valkoinen ala-osa.


Kotimainen Milano liinavaatekaappi. Tuote on valmistettu mdf-levystä. Valkoinen melamiinirunko. Ovi joko valkoinen tai koivunvärinen. Asennettavissa patjakaapin päälle.


Runko melamiinia, eri värissä. Ovet korkeapainelaminaattia saataviss. Iskusta kodin huonekalut ja sisustussuunnittelu.

Palvelevat huonekalumyymälämme auttavat huonekalujen valinnassa ja kaikissa sisustamiseen liittyvissä asioissa. Toulouse-keittiökaappi, 2-osainen, valkoinen -harmaa. Lisää toivelistaan Lisää vertailuun. Maison-vitriini, ovea, harmaa- valkoinen.


Hinta on aina yksiväriselle maalatulle pinnalle, kuvasta riippumatta. Kaksiosaisten kaappien ala- ja yläosat voi ostaa myös erikseen. Tammikansi, sinkkikansi tai väreissä patinointi, kaksivärisyys, hinta korkeampi.


Varastossa olevat tuotteet ovat valkoisia , muut . FIIA liinavaatekaappi luonnonvalkoinen. Gustav kirjakaappi 1umpiovilla valkoinen. Ida kaappi levyhyllyt valkoinen. Ida umpiovikaappi levyhyllyt valkoinen.


Fiia liinavaatekaappi koristemaalauksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.