perjantai 1. heinäkuuta 2016

Höyrypesuri kokemuksia

Onko sinulla tuolalinen vempain? Minkä hintainen pesuri sinulla on? Lueskelin netistä (mm. suomi24:n asiantuntijoilta) kokemuksia höyrypesureista ja kokemukset olivat aika kahtiajakoisia: toiset ylistivät pesuria maasta taivaisiin ja toiset eivät olleet saaneet siitä mitään irti (tai sillä mitään irti). Tälläista imuroivaa höyrypesuria voi käyttää kolmella tavalla: imurina vrt.


Kuuma höyry voi vahingoittaa parkettia, vaikka laite ei jätä vettä lattialle ollenkaan imun ollessa päällä.

Itse käyttäisin laitetta pienemmällä teholla parketilla ja laminaatilla. Kivi, laatta ja muovilattiat on helpoimmat pinnat puhdistaa. Itsellä ei ole kokemusta parketti tai laminaatti lattioiden pesusta tällä laitteella . Kärcher imevä höyrypesuri.


Eli jos jollain on kokemuksia niin ottaisin mielellään vastaan, ainakin seuraavat kysymykset . Ongelmia käytössä ei ole ollut. Pikaisella haulla en löytänyt mitään höyrypesureista.

Kysynkin nyt minkälaisia kokemuksia kuluttajahintaisista, alle 200e, teillä on ko kapistuksista. Tänään pitäisi mennä sellainen ostamaan, ennen kaikkea kylpyhuoneen ja saunan puhdistusta varten. Ainoa asia mikä pitää muistaa on, että joka kerta kun laitteen panee päälle, niin täyttää vesisäiliön. Säiliön korkissa on turvalukko, joka estää kuuman höyrystyneen veden lentämisen käsille, kun korkin avaa.


Ja siihen menee pari tuntia ennenkuin korkin . Kun höyrypesuri pesee ilman pesuaineita, voi siitä olla hyötyä . Alunperin tarkoituksena oli tehdä postaus videon kera lemmikkeläinperheen päivittäisestä siivouksesta, mutta koska . Höyrypesurien mainoslauseissa korostaan usein luonnollista puhtautta. Käyttäjätunnus: Kirjoita vastaus. Mutta käyttöönotossa tuntuu olevan kovasti vaikeuksia, en millään meinaa ymmärtää käyttöohjeita (liekö raskaus pehmentänyt pään.). Haluaisin höyrypesurin, jotta voisin pestä ikkunat, vessan laatat, ja kenties sohvaakin. Yhteenvetona, laite toimii jossain asioissa hyvin, jossain taas perinteiset konstit parempia.


Meille laitetta ei osteta, voi olla että vuokrataan joskus toistekin tai sitten ostetaan edullisempi malli . Testasimme laitetta, jossa höyrypuhdistin toimii yhdessä imurin kanssa. Miltä näyttää laattalattia ja lankkuparketti siivouksen jälkeen? Höyrypesukoneella voi puhdistaa kaikkia kosteutta ja kuumuutta sietäviä pintoja.

Kone sopii esimerkiksi suihkutilojen, kaakeleiden, saumausten, kylpyhuonekalusteiden ja teräspintojen puhdistamiseen. Siksi sillä ei kannata pestä mitä tahansa. Höyryä ja imua voi säätää pinnan ja likaisuuden mukaan. Meillä on siis imevä hyörypesuri, joka on ns.


Non-stop höyryn ansiosta työskentely jatkuu, eikä akkuja tarvitse ladata. Vesisäiliökin on iso sekä paineastia, joten turhia keskeytyksiä ei ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.