torstai 7. heinäkuuta 2016

Led lamppu e27 ulkokäyttöön

Nykyisten lamppujen vaihto ELED - lamppuihin tapahtuu samalla tavalla kuin hehkulamppujen. Entinen irti ja uusi tilalle. ELED -polttimot soveltuvat erinomaisesti myös ulkokäyttöön ulkokäyttöön tarkoitetuissa valaisimessa. Polttimot ovat yhtä kirkkaita . Nopeasti kotiin toimitettuna.


Airam sytytin 4-65W 2kpl.

Ne soveltuvat myös hyvin ulkokäyttöön. Valitse tuoteryhmä: Lämmin sävyiset. LED - lampuilla korvaat helposti vanhat hehku- ja energiansäästölamput. Meillä on kattava valikoima laadukkaita E-kantaisia LED - lamppuja. Kaikilla LED-lampuillamme on vuoden takuu.


LED - lamppujen valinnassa on hyvä käyttää vertailuna ennemmin lumen-arvoa kuin tehoa (W). Yksi 60W hehkulamppu tuottaa noin 8lumenia eli, jos haluat korvata vanhan 60W hehkulampun . Erityyppisiin valaisimiin sopii usein erilaiset lampunkannat, joten kannattaa tarkistaa lampusta tai sen pakkauksesta, mikä kanta valaisimeen sopii. Yleisimpiä kotitalousvalaisimien lampunkantoja ovat Eja E, jotka ovat pyöritettäviä.

G13-kantaisia ovat Led -putket ja esimerkiksi GU1 GUja GU5. Korvaa hehkulamput ELED lampuilla ja säästä sähkökuluissa. Suuri valikoima standardin mukaisia eled lamppuja. Tutustu ELED valikoimaamme!


Kaikki LED-lamppumme tuottavat paljon valoa mutta vain vähän lämpöä. Siksi niiden käyttöikä on erittäin pitkä. Useat LED-lamppumme ovat myös himmennettäviä.


Ota askel kohti kestävää kehitystä ja siirry LED - lamppuihin. Olipa mielessäsi sitten led - lamppu tai hehkulamppu, laajasta lamppujen valikoimastamme löydät vaihtoehdot, kuten led - lamput , ekologiset hehkulamput, loisteputket ja halogeenilamput. Valittavanasi on myös suuri määrä eri kantoja yleisimmistä E14- ja E-kantaisista polttimoista aina harvinaisempiin lampunkantoihin. Hong Kongin laadukkaasta ja kattavasta lamppuvalikoimasta löytää varmasti jokainen asiakas tarpeisiinsa täydellisesti sopivat led-polttimot ja led - lamput.


Energiatehokkaat lamput ja polttimot eri käyttöön, erilaisin kannoin ja tekniikoin löydät Bauhausista edulliseen hintaan. Halkaisija: mm, Teho: 4. LED -tekniikka on avannut uusia mahdollisuuksia. Laadun parantumisen ja valikoiman laajentumisen myötä mielenkiintoisten ja toiminnallisten. Lisäksi LED -valaisimet kuluttavat vähän sähköä, joten valaistuksen uusiminen voi olla kotona tai työpaikalla hyvinkin paikallaan.


Normaalilamppu E, himmennettävä. Entä mikä lamppu sopii saunaan, mikä pakkaseen ulos? Jos ostat lampun ulkokäyttöön , tarkista pakkauksesta, miten se kestää pakkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.