tiistai 5. heinäkuuta 2016

Paulaner olutopas

Paulaner olutopas

Hieman makeahko tuoksu on kypsän hedelmäinen, vehnäisyyttä ja viljaa . Samean tumman oranssinen neste laseissa, kohtuu reilu beige vaahto . Maahantuoja(t): Diamond Beverages. Alkon luokittelu: Vehnäolut. Hennon keltainen olut muodostaa kaadettaessa sormen levyisen isokuplaisen nopean pitsiä jättävän vaahdon. Tuoksu on hyvin mieto, metallinen, aavistuksen viljaisen maltainen.


Suutuntuma happoinen ohuehko. Maku runsaan viljainen, leipaisen maltainen, hivenen makea, . Voimakas, hiivainen ja hedelmäisen humaloitu tuoksu muistuttaa hieman vaaleita belgialeja. Hedelmäisyys voimistuu oluen . Keskitäyteläinen maku on makeahkon maltainen ja reilusti humaloitu. Jälkimaku on jokseenkin sokerinen, ja hieman suuta supistavan katkera.


Väriltään olut on houkuttelevan pihkanruskeaa ja koostumukseltaan viehättävän sameaa. Tuntuma melko täyteläinen, mutta jotenkin vetinen . Hefeweissbier Alkoholfrei on varsin näyttävän näköinen alkoholiton venhäolut. Panimo on myynniltään Saksan kahdeksanneksi suurin, mikä on aika hyvä sijoitus ottaen. Jos jotain on pakko siellä panimolla suodattaa, niin kahvihuoneessa voitte sen Juhla Mokan vetästä suodattimen läpi, mutta sitä suodatinta ei sitten tuotantotilan puolelle viedä!


Paulaner olutopas

Tämän lisäksi vaaleampi Doppelbock Stadin Panimolta eli Stadin Ultimator Vaalea Doppelbock. Nuo kolme kannattaa kokeilla jos ette vielä ole sitä tehnyt. Schörghuber Venturesin ja panimojätti . Maku on sopivan poikkeava lagereista ja väritys vähän samea ja vaahto on tiukka.


Lukuja: Alkoholipitoisuus: , katkero: 21ebu, väri: 49ebc. Panimon Salvator on siis vahva Dobbelbock ja tänäkin . Olutoppaan uusi laitos sisältää tuttujen vakiintuneiden laatujen päivityksen lisäksi uutuusoluiden arviot. Oluet arvioidaan sadan pisteen taulukon mukaan ja kuvaillaan sanoin.


Paulaner olutopas

Uusia olutarvioita: Old Empire India Pale Ale, Gouden Carolus Classic. EBC - 5l pullo - Saksa. V äriltään todella vaalea ja vaahdoltaan niukka Alkuperäinen muncheniläinen helvetti on yllättävän kelvollinen vaalea lager. Tuoksu on täytelään maltainen, mikä toistuu myös maussa.


Mukana on lisäksi hieman . Taste: Dominating malt base. Paulaner Original Münchener Hell. Overall impression: Easy drinkable and ok bock. Personal stats: On tap at Löwenhaus in Roma, Italy.


Paulaner olutopas

This review is exported from olutopas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.