tiistai 5. heinäkuuta 2016

Sähköpyörän akun kennotus

Kun entisestä saa suojapiirin niin kennojen liittämisellä selviää. Niitä saa juotosliuskoilla, muuten joutuu hankkimaan nikkeliliuskoja ja pistehitsin. Kaikki kennot täytyy olla mieluiten samaa . Akkujen kennotus eli uusien kennojen vaihtaminen käytettyyn akkuun.


Yleisesti voidaan todeta että kennottaminen on useimmiten taloudellisesti kannattavaa.

Uuden akun hinta kennotukseen verrattuna saattaa olla jopa kaksinkertainen. Kannattavuuden toteaminen on toisaalta vaikeaa koska . Akkuporakoneen akkujen , harrasteakkujen, sähköpyörän akkujen ja valaisinakkujen ym. Lähes kaikki akut voidaan kennottaa , myös ruuvittomat! Valmistamme NiC NiMH ja Li-Ion jne.


Hei, osaisiko joku kertoa mitä maksaa jos pitää uusia sähköavusteiseen pölkupyörään akku ? Kaapissa oli sakkean savun lisäksi sulannut sähköpyörän akku ja hiiiltynyt kaapin hyllytaso.

Joissain tapauksissa voi olla mielekästä vaihtaa vanhaan akkuun uudet kennot. Akku on sähköpyörän kallein yksittäinen osa, joten on tärkeää että akku toimii pitkään ja luotettavasti. Tärkempiä akkujen komponenteista on akun kennot ja suojapiiri. Moni akku päältä kaunis: Internernetistä löytyy paljon sähköpyörän akkuja, jotka voivat näyttää päällisin puolin samalle kuin myymämme akut.


Kaikissa akuissa on sisäänrakennettu BMS-piiri (Battery Management System), joka estää akun ylilatauksen ja huolehtii akun turvallisuudesta. Akkujen toimintasäteet on laskettu normaalioloissa: kesäsäässä ,. Ah, 5Wh, Samsung 29E- kennot , toimintasäde noin 1km . Yliladatut litium-ioniakut vastaavat pahimmillaan pommia, joten en suosittele missään oloissa kennottamaan läppäreiden akkuja kotona. Lyhyt yhteenveto: Merkkiliikkeen uusi pora yli 1euroa, uudet akut 2euroa. Tarvikeakut euroa, ja akkujen kennotus euroa. Juuri kävin tuolla Turussa Ecakitiltä kennottamassa Metabon akun.


Jos oikein ymmärsin akut valkataan ja tarkistetaan ennen kennotusta , ettei eksy sekaan yhtä heikompaa. Takuuta on kennoille ja työlle. ViestiKirjoittaja simppa 11.


Edullisissa akuissa ei usein ole vain umpisurkeat kennot , niissä on usein myös surkeita juotoksia ja murtuvia johtoja.

Edullinen sähköpyörän akku on siis kaikilta osin rahanhukkaa. Siksi kannattaa ostaa akkuja, joissa on käytetty laadukkaita kennoja, kuten Panasonic tai Samsung. Huonolaatuinen laturi voi . Moro Toi harmaa kansi uppoaa tota kranssia myöten ton mustan pohjan sisään, eikä tuo vaikuttanut olevan muuten kiinni, kuin jollain stydiltä vaikuttavalta liimalla, ton harmaan osan pohjasta.


Oho, olipa taas kieliopillinen kukkanen, tuon lauserakenteen . Li-ion ja li-po kennot myös kärsivät peruuttamattomasti syväpurkamisesta alle 2-5V kennokohtaisiin jänniteisiin ja kapasiteetti laskee. Maailmalla ollaan innostuttu. Tavoitteenani oli tehdä Li-Ion- akku sähköpyörään jolla pääsee töihin ja takaisin( 18km). Onnistuin siinä tekemällä. Siitä sitten ynnäilin, notta mitäs olisi tuollainen perushyvä . Dsähköpyörän akkuSopii mm.


Laadukkailla LG kennoilla 36V10. AH Li-ion tarakka- akku , musta, erittäin kevyt ja tehokas. Akussa myös varaustilan ilmaisin, joka kertoo paljonko akussa on virtaa jäljellä. Latausaika tyhjästä täyteen ~3-tuntia. Onko mahdollista virkistää akkuja esim,.


Pyörän merkki on Panther ja se. Viimeksi pyörää huollossa . Sähköpyörän akun virkistäminen. Kennotamme vanhat Ni-Ca ja Ni-Mh akustot uusiksi esim.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.