torstai 8. joulukuuta 2016

Arabia kirsikka valmistusvuosi

Arabia kirsikka valmistusvuosi

Arabia kahvikuppi, Kirsikka. ARABIA KIRSIKKA KAHVIKUPPI JA ALUSLAUTANEN. Kulho, serikuva, puaninen. Leivoslautaset, kpl, pieni. Kahvikupit, kpl, serikuva, punainen.


Ctits= arabia kirsikkaorder=Rcat= lcat=Xstart =0num=50. Tuote, Hinta, Varastosaldo. Tutuin on kahviastiasto, mutta sarjaan kuuluivat myöskin mm. Kirsikkakoristeisia astioita EI saa pestä astianpesukoneessa, koska kuvio ei ole lasitteen alla.


Sorja-astiasta lähti lyijyä kymmenesosa uusien astioiden sallitusta lyijyn enimmäismäärästä. Lyijyä ja kadmiumia käytetään keramiikan lasituksessa ja väreissä. Tämä kauppa tukee Mash-maksua. Pohjassa valmistusjälkiä.


Tilaan tuotteen, hinta 4€. Tutti Frutti -purkki Kirsikka. Postituskulut tai nouto Retronomi -liikkeestä, Lönnrotinkatu 4 Helsinki. Pyörittäen puhallettua valkoista opaalilasia. Yksilöllisesti yhdisteltäville KoKo-astioille nimensä ja sydämensä ovat antaneet kaksi oivaltavan designin taitajaa, Kristina Riska ja Kati . Tässä voisi Kirsistä puheen ollen mainita senkin, että koska Nanny Still ei enää ollut tuolloin RL:n palveluksessa vaan Rosenthalilla virallisissa lähteissä ei suorastaan . Verraton tuote käsittelemättömien puupintojen sävyttämiseen.


Jättää puunsyyt kauniisti näkyviin. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään. Design, Raija Uosikkinen. Korkeus 14cm, halkaisija 15cm. Vanhojen astioiden ystävien löytöpaikka.


Valmistusvirhe Varastosaldo 1. Koristeen suunnitellut Raija Uosikkinen, kuparipaino koriste. Toinen astiasto on nimeltään Kulta-aika. Sen olen saanut mummoni perintönä. Astiasto ei ole vanha,noin -luvun lopulta ja -90-luvulta. Mummoni keräsi sarjaa ja muistan kuinka siitä juotiin mummon 80-ja . Kertokoon joku jos tietää . Suomessa käydessään Frank juo aina Jaffaa.


Erik Bruunin klassikkojuliste ostettiin Akateemisesta kirjakaupasta. Ruokapöytä on nimeltään Helsinki, ja se hankittiin Bolia. Arne Jacobsenin Myran-tuolit ostettiin tehtaanmyymälästä. Erinomaisessa kunnossa oleva. Málaga Málaga Málaga-Este, El Limonar.


Arabia kirsikka valmistusvuosi

SISÄTILOJEN PUUSEPÄN: - lisa wood kirsikka puu maali sisätilojen kaapit vuorattu puu ja jossa hyllyt ja laatikot. Palma de Mallorca Baleares Alue: Cala Estancia, Cala Gamba. Päämakuuhuoneessa on upea terassi pohjakerroksessa on suora merinäköala. Parkettilattiat luonnollinen kirsikka , pohjakerroksessa lattialämmitys.


Kaksi tilava kylpyhuone hana . Keskuspatiota on kypsä sitruuna ja kirsikka puu. Vanhassa tallissa on kiinteistön takana. Portaat johtaa ylemmän tason huonetta suuri makuuhuonetta käyttää,.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.