maanantai 19. joulukuuta 2016

Ikea peilikaappi pistorasialla

Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella. Meiltä löydät laajan valikoiman kylpyhuoneen peilikaappeja. Löydä laajasta valikoimastamme tyylikkäät peilit ja peilikaapit kylpyhuoneeseen.


Valaisimen IP-numero määrittää sen, kuinka lähelle vesipistettä valaisimen. Välimuistissa Samankaltaisia KYLPYHUONE.

Hyvä päivä alkaa kylpyhuoneesta. Kylpyhuone on paikka, josta jokainen uusi päivä alkaa. Miten allaskalusteet kestää kosteutta? Peili valolla on hyvä valinta myös siinä mielessä, että integroitu valaisin antaa erinomaisen valon peilaamiseen, jolloin peilistä on helppo nähdä pienetkin yksityiskohdat. Peilikaapeissa on hurjan isoja hintaeroja.


Useimmissa valopeileissä on energiatehokkaat integroidut LED- valaisimet, joilla on pitkä käyttöikä sekä osassa myös pistorasia kylpyhuoneen laitteita . Myydään kuvien siisti valkomuovinen peilikaappi pistorasialla.

Saksalainen sieper, malli topas eco. Eli vuokranantaja kävi tuomassa mulle uuden peilikaapin edellisen hajottua vanhuuttaan. No edellinen pitää tietty ottaa pois ja uusi asentaa, ja tähän tarvitaan sähköasentaja, kun edellisessä on pistorasia ja uuteen tulee loisteputkivalo jne. Uusi kaappi on tollanen ikean koottava malli.


Liesikupu: Vallox Slim Line. Hana: Hansgrohe Focus -yksiote- hana, astianpesukoneliitännällä. Kalustevälivalaisin: M-light. Cindy Pro, loisteputkivalaisin pistorasioilla , valkoinen. Allas: IKEA LÅNGUDDEN -pesu- allas, jossa yksi . PK-S - mallit ovat muita korkeampia ja tarjoavat täten säilytystilaa suureenkin tarpeeseen.


Puuttuu: ikea Koko Suomi, Tori. Ikean Lillången peilikaappi. IKEA ssa sekä monissa muissa maineikkaissa pohjois maisissa suunnittelu - ja arkki tehtuurialan yrityksissä. Rakennustarvikkeet ja työkalut. IDO Reflect Single - peilikaappi.


Mallissa pistorasia ja kaksi siirrettävää lasihyllyä.

Oven kätisyys vaih- dettavissa. Korkeus 6mm, leveys 5mm. Tloisteputkesta ja laittaa kattoon joku toinen lamppu vai saako sitä millään tavalla (muuten kuin laittamalla sähköjä uusiksi) ohjaamaan myös tuota peilikaapin integroitua Tloisteputkea?


Hinta 3€) Tyylikäs NHW Premium -sarjan 60cm peilikaappi LED-ylävalolla ja pistorasialla , tumma tammi. Valikoimastamme tyylikkäät peilikaapit kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin eri kokoisina ,.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.