tiistai 20. joulukuuta 2016

Ilmankostutin höyrystävä

FI: stä kuuma höyrystävä ilmankostutin vertailet tuotteita kätevästi. Höyrystävä ilmankostutin on ilmankostutintyypeistä paras, koska siinä vesi kuumennetaan eli vesi on hygienisintä. Perillä tiistaina–keskiviikkona tai heti myymälöistä. Ufox on suomalainen, vankkoja perinteitä kantava ilmankostutin , joka on jo yli vuoden ajan ollut kylmän ja kuivan talvikauden pelastaja suomalaisissa kodeissa.


Ilmankostutin on joko pisaroiva tai höyrystävä. Höyrystävässä kostuttimessa vesi kuumenee, ja lämmin, kostea höyry pääsee huoneilmaan.

Pisaroivassa kostuttimessa taas vesi ei kuumene, vaan se joutuu huoneilmaan pieninä vesipisaroina. Sisäilma-asiantuntija Tuula Syrjänen Allergia- ja astmaliitosta . Ilmainen toimitus ja hintalupaus! Ihmisten tavoin myös kasvit ja huonekalut viihtyvät paremmin tiloissa, jossa ilman kosteuteen on kiinnitetty huomiota.


Kotisi sisäilma muuttuu talviaikaan kuivaksi, lämmititpä kotisi sitten sähköllä, lämpöpumpulla tai puulla. Voit vähentää kuivasta huoneilmasta aiheutuvia ongelmia hankkimalla ilmankostuttimen. Kaikissa malleissa on irrotettava vesisäiliö ja automaattinen virran katkaisu kun vesi tyhjenee.


Koska vesi on erillisessä vesisäiliössä, ei laitteen sisällä ole kuumaa vettä . Valikoimastamme löytyy niin edullisia, hinta-laatusuhteeltaan hyviä peruslaitteita kuin tyylikkäitä, design-sisustukseenkin sopivia laitteita.

Kaikki edustamamme ilmankostuttimet ovat hiljaisia, . Tehokas ja useilla toiminnoilla varustettu ilmankostutin vaativampaankin käyttöön. Laite toimii ultraäänitoiminnolla. Kosteusprosentin säätö välille - 70. Automaatti-toiminto, jolloin laite automaattisesti säätää kosteudentuottoa saavutaakseen prosentin ihanteellisen tason huoneessa. Hintarobotti vertaa hinnat puolestasi.


Sama halpa hinta myymälässä ja netissä. Tislaushan on periaaatteessa samaa hommaa kuinmitä se ilmankostutin tekee. Eli vesi höyrystetään , höyry kerätään talteen ja jäähdytetään uudestaan nesteeksi ja kaikki epäpuhtaudet, kuten se kalkki, jäävät siihen tislauslaitteeseen.


Kylmähöyrystävä laite suodattaa vettä huone-ilmaan. Pisaroiva laite kosteuttaa ilmaa pisaroimalla vettä esimerkiksi pyörivän . Lisäksi höyrystämällä päästään eroon veden sisältämistä bakteereista. Tekniset tiedot: Teho 2W Erittäin hiljainen. Jos oikea lääkitys, lämpötilan säätö ja siivous eivät auta kuivasta sisäilmasta kärsivää, höyrystävä ilmankostutin voi olla pelastus. Juuri höyrystävä kostutin on paras, koska veden korkea lämpötila estää mikrobien kasvua.


Mineraaleista peräisin oleva valkoinen pöly laskeutuu huonekalujen päälle. Bakteerit voivat aiheuttaa huoneilmassa vakavia terveyshaittoja. Meiltä löydät pienet ilmankostuttimet , jotka sopivat hyvin pieniin tiloihin.

Veikeän näköinen Stadler Form Fred tuottaa lämmintä höyryä ja helpottaa nopeasti vaivoja, jotka johtuvat huoneilman kuivumisesta talvella. Laitteessa on tukevat metallijalat, ja se sammuu automaa… Lue lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.