tiistai 20. joulukuuta 2016

Kanan koipireisi keittäminen

Nosta kypsät koipireidet työlaudalle jäähtymään. Irrota liha luista ja jänteistä. Siivilöi keitinliemi talteen. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.


Leikkaa kuoritut porkkanat ohuiksi viipaleiksi ja paprika pieniksi suikaleiksi. Kiehauta kattilassa tilkassa öljyä . Ota sitten koipi kerrallaan käsiteltäväksi. Varo kuitenkin keittämästä niitä liian kauan, etteivät ne rupea hajoamaan liemeen. Koska lientä tulee yhdellä kertaa käytettäväksi yleensä liian paljon, syntyy siinä samalla myös hyvä kanakeitto vaikkapa seuraavan päivän alkuruoaksi sellaisenaan. Kanaliemen tekeminen on helppoa ja itse keitetty liemi on moninkertaisesti parempaa kuin liemikuutioista tehdyt liemet.


Omassa liemessä on raikas, herkullinen maku eikä siinä ole keinotekoisia säilöntä- tai aromivahvenneaineita. Kaupoista kokonaisia kanoja löytää yleensä pakastettuina. Valmista keitetyt broilerin koipireidet grillissä näin: Lado broilerit tiukasti uunivuokaan. Kaada päälle kuuma kanaliemi. Kypsennä 200-asteissa uunissa minuuttia.


Ota vuoka ulos ja jätä koivet jäähtymään liemeen vartiksi. Voit grillata koipireidet saman tien . Kuinka kauan ja missä asteessa? Kannattaako laittaa paistopussiin?


Kasvissyöjänä keitän kanaa ekan kerta kun mies on baarissa ja pyysi keittää valmiiksi. Iso kanankoipi on kahdessa osassa kattilassa, mutta kuinka kauan sitä pitää keittää? Ikinä en ole kanaa keittänyt enkä viitsi miehelle baariin soittaa. Sitten kun liha alkaa irrota luista, niin on kypsää. KAUAN BROILERIN RINTAPALOJA PITÄÄ.


Kanan koipireisi keittäminen

Kokonaisena keitetty broileri - MTV. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Jos ostat kokonaisen broilerin, voit keittää sen ja saat kaupanpäälle mitä ihaninta kanalientä. Pane liemi kylmään ja poista myöhemmin pinnalle noussut rasvakakku.


Sitten voitkin tehdä liemestä herkullisen keiton, joka on sekä hyvää että kevyttä. Kotimaisia broilerin koipi -reisiä mehevässä marinadissa. Ota rasia huoneenlämpöön n. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 2°C n. Vinkki: lisää vuokaan juure. Ota tuote huoneenlämpöön n. Jos ihan tosissasi väität, että kanan koipireisi on parempaa kuin kanan rinta, niin et oo ees osannut tehdä sitä rintaa oikein.


Kanan koipireisi keittäminen

Tai no, mikä on sitten se oikein tehty. Koivessa on vähemmän syötävää niinku kirjotit, mut silti. Itse kun teen kanan rintaa, niin ei ole mikään ongelma saada sitä mehukkaaksi. Kanan ja kasvisten liitto paahtuu uunissa ihanan aromikkaaksi.


Käy broilerin kypsyessä vaikka lenkillä tai leiki lasten kanssa. Ota kanapalat huoneenlämpöön n. Kauppareissullaan mieheni oli napannut ison paketin broilerin koipireisiä. Maustamattomia, edullisia, koko perheen ruokaa. Seuraavaksi aloitteleva kotikokki oli aloittanut nettisurffailun.


Kanan koipireisi keittäminen

Tuloksena oli runsaasti ohjeita kokonaiselle kananpojalle , suikaleille, siiville ja . Broilerinkoivet voi valmistaa pikaversiona mikrossa kypsentäen. Siis tahdon jonkin mahdollisimman yksinkertaisen ohjeen sillä kastike on erikseen. Me taas yleensä keitetään ne kanat (nahkoineen) ja nahan kuorin aina pois ellei se jo keitettäessä ole irronnut. Vähemmän rasvaa näyttäisi olevan siis kuin.


Kokonainen broilerin koipi-reisi voi painaa jopa kolmesataa grammaa, joten tuo yhden kappaleen kalorimäärä tulee siitä. Pelkkä koipi painaa huomattavasti . Marinoitu broilerin reiskoipi. Ainesosat: broilerin reisikoipi ( ), vesi, jodioitu suola, rypsiöljy, maltodekstriini, etikka, mausteet (paprika, korianteri, juustokumina, inkivääri), dekstroosi, sokeri, aromit, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), happamuudensäätöaine sitruunahappo.


Tyttö esitti viime viikolla toiveen, josko voisi saada taas nyhtöbroileria. Tottahan se sitten täytyi mahduttaa ruokalistaan. En jaksanut etsiä sopivia ohjeita, joten tein ruoan summamutikassa.


Broilerin kypsensin keittämällä , koska mun mielestä liha on silloin mehevämpää kuin uunissa kypsentäen. Minulle kanakeitto on niin rakas, että olen valmis sen vuoksi grillaamaan ” vahingossa” liikaa kanaa , jotta saan seuraavana päivänä hyvän tekosyyn tehdä padallisen kana -maissikeittoa. Paras keitto syntyy koipi - ja siipilihoista, eli kanan tummasta lihasta.


Kanan koipireisi keittäminen

Pelkistä fileistä valmistettuna keitosta ei tule maukasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.