perjantai 16. joulukuuta 2016

Paistinpannut vertailu

Testasimme paistinpannut. Mukana oli seitsemän tarttumattomalla pinnoitteella pinnoitettua ns. Vaihtoehtoja on satamäärin, joten onnistunut valinta vaatii perehtymistä tärkeimpien pannutyyppien näennäisen yksinkertaiseen teknologiaan. Samaan aikaan pannu on kuitenkin yhtä kestävä kuin valurautapannu ja sillä onnistuu paistaminen myös korkeammissa lämpötiloissa.


Paistinpannut vertailu

Kuten kaikkien paistinpannujen käytössä, myös hiiliteräspannujen kanssa parhaaseen tulokseen pääsee pitämällä siitä hyvää huolta. Näin Suomen kokkimaajoukkueen . Pinnoitetut paistinpannut ovat ainakin uutena helppo pitää puhtaina. Pannojen pinnoitteille keksitään mitä hienoimpia nimiä myynnin vauhdittamiseksi, mutta kyse on monesti yhdestä ja samasta PTFE-materiaalista.


Punainen Tefal Thermo Spot -täplä kertoo, koska pannu on paistovalmis. Hinnat ja tekniset tiedot ovat saattaneet muuttua artikkelin julkaisuajankohdan jälkeen. Lue kuinka valitset oikeanlaisen pannun. Vaikka liikettä kehunkin, kannattaa silti vertailla useammasta jos vain siihen mahdollisuus on.


Paistinpannut vertailu

Kiinnitti huomiotani se tarjouspannu siinä määrin että melkein jo ostin. Maltoin kuitenkin mieleni koska pannuja on jo ennestään useampaa merkkiä. Halpispannua joka lämpiää nopeasti yleensä eli ainakin tänä . Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Keskustelu - Kertokaa nyt ihmeessä mikä paistinpannu on hyvä. Välimuistissa Viime jouluna hankittiin Scanpan euron hintainen pannu ja nyt kk myöhemmin alkoi pinnoite rullautumaan irti eli meni käyttökelvottomaksi.


Onko valurautapannu ainoa mikä kestää? Meillä on kyllä paistinpannut todella kovassa käytössä, joka päivä. Yhdeksän kuukautta kestäneeseen käyttötestiin valittiin pinnoitettuja, induktioliedelle sopivia pannuja. Tuotteet jaettiin alle ja yli euron vertailuryhmiin. Vertailussa arvioitiin mm.


Paistinpannut vertailu

Paistokasari, wok- pannu , grillipannu, pinnoitettu pannu , valurautapannu. Peruspannulla pärjää, mutta vaihtoehtojakin on. Pinnoitetun paistinpannun käyttäjä pääsee helpolla, mutta väärin kuumentaminen vaurioittaa pannua.


Valurauta- ja hiiliteräspannuja pitää hoitaa, mutta ne voivat kestää jopa sukupolvelta toiselle. Tällä erottelulla haluttiin selvittää ovatko kalliimmat pannut keskimäärin parempia kuin halvat ja tämän . Tekniikan Maailman testiin oli valittu induktioliedelle sopivia pinnoitettuja paistinpannuja. Hyvään paistinpannuun kannattaa sijoittaa. Jukka Halmetoja ja Maija Silvennoinen vertailevat pannuja.


Katso taulukko vertailusta. Sen pitää sopia hellan levylle. Liian iso pannu lämpenee vain yhdestä kohtaa, . Muutama päivä sitten sovin paistinpannun testaamisesta, ja odotinkin innoissani pannun saapumista. Paistinpannua hankkiessa ostajan on ensimmäisenä huomioitava koko. Tämä on mukava testi, sillä tähän saakka paistinpannut ovat olleet isoja pettymyksiä.


Viimeisin käytössäni oleva pannu käryää jostakin syystä niin tuhottomasti, että olohuoneen palovaroitin alkaa . Osaisko kukaan kertoa millanen paistinpannu kannattaisi hommata? Teräksinen Tefal Style paistinpannu cm. Ostin pari viikkoa sitten Obh nordica-merkkisen keraamisen paistinpannun.


Paistinpannut vertailu

Olen käyttänyt sitä ehkä noin viisi kertaa ja nyt puhdistaessani huomasin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.