sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Samsung wf1702nhwg pesukone käyttöohje

Samsung wf1702nhwg pesukone käyttöohje

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko tuotetukea? Käyttöohjeet , lataukset, tekniset tiedot ja rekisteröityminen. ENGLANTI, RANSKAN, SAKSAN . Jos pesukone on pehmeällä alustalla, voi siitä aiheutua tärinää tai heilumista.


Samsung wf1702nhwg pesukone käyttöohje

Tarkista, että kuljetuspultit on otettu pois. Meiltä löydät tarvitsemasi käyttöohjeet ja käyttöoppaat. Teillä ollessa kysyttävää Pyykinpesukone , olkaa hyvä ja ilmoittakaa meille asianne tämän sivun alalaidassa.


This manual is made with 1 recycled paper. Kymmenen erilaisen ja monipuolisen pesuohjelman avulla pyykinpesu on helppoa ja mukavaa. Pikapesulla peset pyykit . En löytänyt edes netistä. Irrota pesukoneen etuosassa sijaitseva jalustan suojus.


Löysää sihdin suojus ja ota sihti ulos. Pese sihti puhtaaksi liasta tai muistaesineistä. Varmista, ettei sihdin takana oleva poistopumpun potkuri ole . Olin alkuun skpetinen, kun sivuilla luki, että on venäjänkielinen paneeli, mutta englanniksi käyttöohjeet.


Kun olin jo tilannut tuotteen, vasta huomasin, että se olikin tämä mikro. Otin yhteyttä ja minulle kerrottiin, että paneeli on englanninkielinen. Totesin, että sitten luonnistuu.


Samsung wf1702nhwg pesukone käyttöohje

En ole katunut ostopäätöstäni. Luukku on lukkiutunut kiinni. Tyhjennyspumppu ääntelee. Jos ongelma jatkuu, ota yhteys paikalliseen Samsung -huoltoon.


Uusi pesukoneesi muuttaa käsityksesi pyykinpesusta. Mukana tulee helposti ymmärrettävät, englanninkieliset käyttöohjeet mallin rakentamiseen. Katsomo ja Netflix, kun taas WiFi Direct.


Samsung wf1702nhwg pesukone käyttöohje

Samsungin sovellusvalikoimaan kuuluvat esimerkiksi. Rekisteröi heti tuotteesi ja tutustu rekisteröinnin tuomiin etuihin. Tuotekoodi LED Motionflow XR 1Hz Sony halvalla!


Monipuoliset pesuohjelmat, kuten päivittäispesu, minuutin pikaohjelma ja ajastettu ohjelman päättymisaika. View the manual and solve. W ashing Machine user manual imagine the possibilities Thank you for purchasing this Samsung pr oduct.


Näissä käyttöohjeissa on tärkeää tietoa laitteen asennuksesta, käytöstä ja huollosta. Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti, niin että voit käyttää hyväksesi pesukoneen kaikkia etuja ja ominaisuuksia. MITÄ SINUN TULEE TIETÄÄ TURVALLISUUSOHJEISTA Lue huolellisesti nämä käyttöohjeet ja varmista, että osaat käyttää .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.