keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Pesupallo mistä

Tietääkö joku missä kaupassa myydään pesupalloja ? Pesupallo , mikä merkitys? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Keskustelu - Mistä nykyään saa pesupalloja? Välimuistissa Ja käyttääkö niitä enää kukaan muu kuin minä? Joskushan niitä tuli pesuainepakettien kylkiäisinä mutta nyt en ole nähnyt enää missään.


Minulla on yksi ainoa pesupallo , joten olisi mukava saada ainakin yksi varalle, jos satun sen vaikka hukkaamaan. Olen lukenut, että pesuaine laitetaan pallon sisään, mutta mitä ihmettä. Näissä palloissa se ei ole mitäänkään mahdollista.


I am THREE WORD WARDROBE. Bio Luvililta voit myös tilata pesupalloja! Vääränlainen pesuaine ja liiallinen annostelu rikkovat pyykkikoneita.


Pesupallo mistä

Pitkän linjan kodinkonekorjaajan Markku Kallion mukaan suurin osa pyykkikoneiden vioista voitaisiin estää käyttämällä nestemäisiä pesuaineita jauhemaisten sijaan. Jos arvostat ympäristöystävällistä ajattelua ja haet vaihtoehtoa, jolla vähentää toksisten kemikaalien määrää vaatteissasi ja luonnossa, ovat ekopesupallot erinomainen vaihtoehto! Pallojen sisällä olevista pelleteistä irtoaa . Miksi pallot ovat ympäristöystävällisiä? Täh, näitähän käyttää kaikki.


En oo tavannu ihmistä joka ei noita käyttäis! Omistan mut en nää mitään syytä hinkata itteäni jollain rätillä, kun kädetkin toimii. Mä en saa käsillä vaahtoutettua suihkugeelejä yhtä hyvin kuin noilla pesupalloilla. Olen myös havainnut sen olevan nopeampi tapa pestä itseni, kuin käsillä.


Pesupallo mistä

Löytyisikö täältä tietoa, mistä saa uusia pesupalloja? Aikaisemmin niitä sai ilmaiseksi kaupasta pesuaineen oston yhteydessä, mutta nykyään en löydä. Ei oo kyl tän päin tullu minkään sortin palloi tai tablettei, vaik enpä täl kyl niin mitään tekiskään :D.


Taisi olla niinh, että tuli isossa pehmustetussa kirjekuoressa, joka ei mahtunut minun postiluukusta sisään. Jonkin verran löytyi artikkeleita siitä, miten jotkut toimittajat epäilivät pesupallon olevan ns. Pelkkä vesi ei kylläkään nosta veden pH-arvoa, eli jos peset pelkällä vedellä, päädyt silloin pesemään kovalla . Edestä täytettävän koneen annosteluohje. Nestemäinen: Kaada pesuaine annostelulokeroon tai pesupalloon , jonka asetat suoraan vaatteiden joukkoon pesukoneeseen.


Käynnistä sitten pesukone. Aiheet: annostelu, jauhe . On siis aivan sama jatkossa ostaako pelkän aineen vai ei tai sitten halutessaan voi ottaa mukaan uuden pallon. Meillä oli ennen edestätäytettävä kone, johon sai . Itse olen aina käyttänyt nestemäistä pyykinpesuainetta ja nyt käytin sitten jauhemaista. Laiton sen jauheen pesupalloon ja koneeseen. Liukeneekohan se sinne ollenkaan kunnolla?


Katja sanoi: Hei, koirani syö raakaruokaa (raakaa lihaa ja luuta ) pyyhkeiden päällä ja pesen pyyhkeet kerran viikossa asteessa. Olen saanut pesupallon äidiltäni, joten en tiedä mistä se on alkujaan peräisin. Se on aika paksua muovia, . Kemiallisiin vaikutuksiin emme oikein jaksa uskoa, koska veden pH-arvoon pesupalloilla ei ollut mitään vaikutusta.


Pesupallo mistä

Myös ajatus siitä, että pelkällä vedellä pyykkiä pestäessä saatettaisiin päästä samaan tulokseen, ei kuullosta mahdottomalta. Ehkä pesuaineen käyttäminen tavalliseen likaan on ylipäätään . Lue Outi Pyyn kirjoittama blogipostaus pesupallon käytöstä. Loistava valinta allergikoille ja herkkäihoisille! Uuden valmistusteknologian ansiosta edellisiä pesupalloja kestävämpi rakenne.


Puuttuu: mistä Hyvästi pesupallot ja haiseva pyykki! Se miksi pesupallot toimivat nykyään vain Onni-koiran leluina johtuu siitä, että koneen pesu- ja huuhteluainelokerot täyteään pesuaineilla, lokeroon menee noin pullollinen ja se riittää parikymmeneen pesukertaan. Koska kone on varustettu sensoriohjatulla annostelujärjestelmällä, se käyttää juuri oikean . Jos asunto olisi omani niin arvatkaa missä tämä pesupallo olisi.


Siihen lasiseen kaappiin kun itsesi työnnät, okei siihen asti kaikki käy kuin leikki, mutta ne varpaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.