tiistai 20. joulukuuta 2016

Polaria peilikaappi vpk 700

Perinteinen VPK7valaisinpeilikaappi on yksi yleisimmistä kaappimalleistamme. Kaappiin mahtuu suurempikin kosmetiikkamäärä. VVS- malli on vikavirtasuojattu. Myös LED-valoputkella olevana mallina. Peilikaappi on valmistettu helppohoitois.


Vaatii kuitenkin seinässä olevan katkaisijan.

Valoa ei saa katkaistua kaapista. Se tuli pettymyksenä eikä käynyt kaapin tuotetiedoista ilmi. Asiakkaat, jotka katsoivat tätä tuotetta katsoivat myös: 206. Materiaali erinomaisesti kosteutta kestävää jauhemaalattua terästä, joten se soveltuu hyvin kosteaan tilaan. Kaapissa on myös roiskevedenkestävä IP34-luokitus.


Kaksipuoleiset peiliovet ja 2-osainen pistorasia . LED-valoputken hyötyjä ovat pitkä käyttöikä, välitön valon syttyminen ja korkea tehokerroin. Saatavana kaksi mallia, kaapissa pistorasia vasemmalla tai oikealla puolella. Hanki laajasta valikoimastamme tyylikäs peilikaappi valolla tai ilman tukemaan kylpyhuoneesi säilytyskokonaisuutta.

Tervetuloa ostoksille K-Rauta kauppoihin ja verkkokauppaan! Polaria peilikaappi VPK 7valaisimin. Lisää Tuotetietokansioon. Nanokeraamisen pintakäsittelynsä ansiosta ne ovat kestäviä, eivätkä haperru myöskään korroosion kourissa. Valmistus on ympäristöystävällistä.


Valaisimena toimii W: n . W loistevalo, kiinteä hylly ja irtohyllyä. Kaikkien peilikaappien 2- puoleiset peiliovet ovat laadukasta float-lasia. Sähköasennuksen helpottamiseksi valaisimien rakenteessa on vapaa tila takana koko valaisimen alueella. Vertaa hintoja ja tilaa heti.


Tuote on tehty sähkösinkitystä teräslevystä, joka on jauhemaalattu. Pistorasia kaksiosainen vasemmalla tai oikealla puolella. Vikavirtasuojauksella (VVS) tai ilman.


Täyttää sähköasennukset A mukaiset määräykset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.