torstai 16. maaliskuuta 2017

Doro käyttöohje

Doro käyttöohje

Käyttöohjeet suomeksi Doron älypuhelimiin. Täältä löydät suomenkieliset käyttöohjeet Doron älypuhelimiin. Katso käyttöohje omalle Doron puhelimellesi. Suomenkielinen käyttöohje Doro Liberto 8älypuhelimelle.


Doro käyttöohje

Katso sivuiltamme kattava käyttöohje Doro Liberto 8älypuhelimelle suomeksi. Vertaa puhelimia ja internet-tuotteita helposti netissä VERTAA. FI -sivustolla doro - senioripuhelin käyttöohje. Tule sivustollemme ja löydä edullisin. Yhteensopiva kuulolaitteen kanssa (HAC).


Kameran tarkkuus (megapikseliä) : 0. Nauti helppokäyttöisestä kamerapuhelimesta, joka suojaa näppäimistöä, kun et sitä käytä, ja antaa sinun vastata puheluun tai katkaista puhelun yhdellä kädellä ja yksinkertaisella sulkemisliikkeellä. Väri: Valitse vaihtoehto. Vaiheittain etenevä opastusohjelma.


Yritän tulostaa käyttöohjeita lahjansaajalle,mutta eihän se onnistu sivuiltanne? Muut tulosyikset kyllä onnis-tuu . Puhelimen saatuasi joudut suorittamaan muutamia toimenpiteitä, ennen kuin aloitat sen käytön. Vaihe – Uuden puhelimen ottaminen laatikosta. Ensimmäinen vaihe on ottaa puhelin laatikosta ja arvioida toimitukseen sisältyvät tuotteet ja laitteet.


Muista lukea käyttöohje. Yhteystietojen ja joidenkin asetusten säädön voi myös luottaa sukulaisen tehtäväksi etätoimintoja. Siinä toisesta puhelimesta voi lisätä yhteystietoluetteloon tai pikavalintanäppäimiin numeoita tai tehdä lisäyksiä kalenteriin. Puhelimesi mukana toimitetut osat saattavat vaihdella alueellasi saata- villa olevien tai palveluntarjoajasi tarjoamien ohjelmistojen ja lisävarus- teiden mukaan.


Doro käyttöohje

Voit hankkia muita lisävarusteita paikalliselta Doro. Alla olevat symbolit ohjaavat käyttöohjeen tukijaksojen läpi. Näkö Kuuluvuus Käsittely Turvallisuus Puhelimen kytkeminen päälle ja sen sammuttaminen 1. Puhelin kytketään päälle ja sammutetaan painamalla pitkään -näppäintä.


Vahvista, että haluat sammuttaa puhelimen, . Meiltä löydät tarvitsemasi käyttöohjeet ja käyttöoppaat. Suuret painikkeet ja avunpyyntöpainike tekevät sen käytöstä helppoa ja turvallista. Noh ensiksi käyttöohje puuttuu kokonaan ja itse joutui käsin kirjoittamaan kuinka puhelinta käytetään, eli näppäinlukko pois ja paina tätä ja sitten sitä jne.


Doro käyttöohje

Jos puhelimen käyttäjällä ei ole kuulokojetta, puhelin toimii kuten tässä käyttöohjeessa on muutoin kuvattu. Tämän käyttöoppaan sisältö esitetään sellaisena kuin se on. Bea-fon ei ota mitään vastuuta tämän käyttöoppaan sisällön tarkkuudesta tai täydellisyydestä. Tarkista tiedot puhelimesi mukaan.


Moni seniori tahtoisi siirtyä älypuhelimiin, mutta niiden käyttö ei ole aina riittävän helppoa. Insert the SIM card by gently sliding it into the holder. Take care not to scratch or bend the contacts on the SIM card.


Optional, insert the memory . Vaikka näppäimet ovat keskivertoa suurempia, luuri ei kuitenkaan ole millään muotoa kömpelön kokoinen, päinvastoin: Doro on itse asiassa suhteellisen elegantti ja viimeistellyn oloinen . Apua sähköpostin ja internetin käyttöön sekä muihin asetuksiin laitteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.