tiistai 14. maaliskuuta 2017

Lämminvesivaraaja veneeseen

Kaksoiskierukkaversio termostaattiventtiilillä vesikeskuslämmityksellä varustettuihin vene … 75€ 89€. Veden kanssa kosketuksissa olevat osat on tehty haponkestävästä AISI 3teräksestä. Varaaja voidaan asentaa periaatteessa minne vaan veneessä.


Sen tulee kuitenkin sijaita niin että moottorin kiertoveteen liitettävät nipat . Varaajan harmaa ulkokuori on vahvaa polypropyleniä, eristeenä paksu polyuretaani ja säiliö, sekä veden kanssa tekemisessä olevat osat ovat AISI 3ruostumatonta terästä.

Varaajan kiinnityspannat ovat AISI 3ruostumatonta terästä. Laadukkaat lämminvesivaraajat veneeseen edullisesti. Tutustu ja tilaa vaikka kotiinkuljetuksella. Ati valmistaa yli 20:n vuoden kokemuksella lämminvesivaraajia.


LÄMMINVESIVARAAJA L, VAAKA POLYURETAANI PINTA, SEK. Kompakti lämminvesivaraaja polyuretaanipintainen. Lämmitysvastuksen liitännät päinvastaisella puolella, kuin vesiliitännät.


Nyt kun talvisäilytysaika lähestyy, kysyisin kokemuksia lämminvesivaraajan ja painevesisysteemin syyshuollosta.

Itselläni ensimmäistä kertaa ko. Miten olette tyhjentäneet lämminvesivaraajan ja painevesijärjestelmän? Riittääkö, että pumppu päällä laittaa vaan . Kaikki alkoi siitä, kun veneen painevesipumppu pörähti käyntiin säännöllisin väliajoin, vaikka mistään hanasta ei juoksutettu vettä.


Totesin itsekseni, että jossain on vuoto. Ensimmäiseksi katsoin painesäiliön, se oli kunnossa. Aloin tarkkailla tilannetta ja huomasin, että lämminvesivaraajaan syötetään vettä, . Olisi tarkoitus asentaa lämminvesivaraaja purjeveneeseen. Mutta millainen ja kuinka iso?


Onko Wihurin tuoma Ardic tai Nautikulman Ati tai. Mobitronic jotenkin erilaisia? Onko vinkkejä tai kokemuksia eri laitteista?


Whale S360EW lämminvesivaraaja on sopiva varaaja veneisiin , joissa ei ole vesikiertomahdollisuutta (esim.perämoottoriveneet). Ainoa markkinoilla oleva 12V varaaja, joka on suunniteltu erityisesti venekäyttöön. Koska varaaja toimii sähköllä, ei sitä enää välttämättä tarvitse asentaa konehuoneeseen. Onko kellään kokemuksia lämminvesijärjestelmän tee-se-itse asennuksesta muoviveneeseen jossa on jo kylmä painevesi sähköpumpulla ? Kiinnostus olisi laittaa varaaja joka toimii koneen lämmöllä ja satamasähköllä, ehkä myös kaasulla ?

W vastuksella vaaka - tai pystyasennukseen ylipaineventtiili baariia lisävarusteena termostaattiventtiili ruostumatonta terästä AISI 316. Klikkaa tästä lämminvesivaraaja ja diesel vedenlämmitin ilmoituksen kuvat ja lisätiedot. Oy Esco Ab on Vene -, Mökki-, Caravan-, ja työkonelämmittimien erikoisliike. Lämminvesivaraaja , joka on halkaisijaltaan pienempiä varaajia.


Myymme ja huollamme Wallas, Safire ja Eberspächer lämmittimet. Kauttamme saat kaikki asennustarvikkeet ja asiakaspalvelun. Ajoneuvolämmittimet ja - ilmastointiAsfalttikoneetHoonaus- ja läppäyskoneetKaivoskoneetKoneohjaus ja infra-alan .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.