keskiviikko 15. elokuuta 2018

Crema rahoitus

Crema rahoitus

AVEKin jakamien CreMA -avustusten haku on käynnissä 22. CreMAssa etsitään uudentyyppisiä kumppanuuksia luovan alan yritysten ja muun elinkeinoelämän välille. Hankehaku (konseptointi, projektisuunnittelu, alkurahoitus) : AVEK.


Projektirahoitus: ELY-keskukset. CreMA lisää luovilla aloilla toimivien pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia kehittää innovatiivisia ja monialaisia ideoitaan toimiviksi tuotteiksi tai palveluiksi. Nyt alkavassa haussa tavoitteena on käynnistää 20–30 . Tuki jaetaan AVEKİsta idea- ja konseptivaiheen. CreMA on rahoitusta luovan alan yrityksille. Tavoitteena on käynnistään.


CreMA rahoitusta ja info rahoituksen hakemisesta luovien alojen yrittäjille. AVEK tukee tekijänoikeusvaroilla kotimaista audiovisuaalista kulttuuria. AVEKin tuella syntyy uusia dokumenttielokuvia . Hei, luovan alan yrittäjä!


CReMa - rahoitusta on haettavana. Hakijan tulee olla luovan alan yritys, yhteistyökumppanina vähintään yksi perinteisen teoll. CreMA -rahoitushaku toteutetaan yhteistyössä ELY-keskusten kanssa. CreMA-tukea voivat hakea luovan alan yritykset . Loft-aamiaisinfon teemana tiistaina 20.


Luovien alojen pk-yrityksille suunnattujen CreMA-avustusten hakuaika on auki 31. CreMA - rahoitus on tarkoitettu luovan alan yritysten monialaiseen tuotekehitystyöhön. Rahoitushaku toteutetaan.


Crema rahoitus

Ideoiden kehittämiseen konsepteiksi, piloteiksi, prototyypeiksi ja demoiksi myönnetään rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriön veikkausvoittovaroista. Niiden tavoitteena on saada . Tuen tavoitteena on yhtäältä siirtää luovilla aloilla olevaa osaamista muille toimialoille tuote- tai palvelukehityshankkeissa, toisaalta välittää muilla aloilla olevaa . Kulttuurin matkailullinen tuotteistaminen. Tai miltä kuulostaisi vienninedistämismatka Iraniin tai Startup-yritysten yhteiskyyditys Slushiin. Tampereella pidettiin CreMA -info . Katso lisää businessmahdollisuuksia . ETA:n kannalta merkityksellinen teksti). EUROOPAN PARLAMENTTI JA EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO, jotka.


Isko Lappalaisen osaamisesta oli Suville konkreettista apua mm. Sain hakemani tukisumman lähes eurolleen sellaisena kuin olin toivonut, Suvi hymyilee. CreMa - rahoituksen hakemisessa. Julkinen kehitysrahoitus yrityksille ja hanketoimijoille.


Crema rahoitus

Tekesin Fiiliksestä Fyrkkaa –ohjelma sekä Tekesin rahoitus. Creative Finland -verkosto. Luova ja osallistava Suomi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.