keskiviikko 15. elokuuta 2018

Hultafors friluftsyxa

En mindre yxa för friluftsliv i skog och mark tillverkad av blästrat och klarlackat smide, som även är lämplig för arbete i trädgården. Träskaftet är svängt och gjort av hickory. Stålet bearbetas med många slag vilket ökar stålets . Utmärkt för friluftsliv i skog och mark, passar till det mesta.


Har en tydlig härdzon inom vilken yxan kan slipas . Hultafors Trekking Axe Mini.

Visa begagnade produkter. Personlig service, Ge omdöme ! Liten yxa som passar utmärkt för friluftsliv i skog och mark. I blästrat och klarlackat smide samt träskaft av hickory. Stålet utsätts för många slag vilket ökar tätheten och därmed stålets hållbarhet.


Yxan används med fördel i skog och mark. Varumärke HULTAFORS Netto vikt 1. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Yxan är handsmidd och tillverkad av sven.

Nima är specialisten för gården och skogen samt inom jakt och slakt och en del av multispecialisten Swedol. Vi har gemensamt lager och transporter. En yxa som passar till det mesta. Liten nog att ta med på skotern eller i ryggsäcken men fortfarande effektiv för lättare klyvning och grovsnickeri. Skaftets längd är 3cm.


FRILUFTSYXA HULTAFORS HB FY 0. Levereras i presentkartong. En liten yxa för friluftsliv i skog och mark. Omfattas inte av utökad. Perfekt att ta med i ryggsäcken, men går också att fästa i bältet.


Blästrad yxskalle som klarlackats före montering av hickoryskaft. Denna yxa tar man lätt i ryggsäcken på en längre vandring eller med skotern då den är liten och kompakt men ändå är kraftig nog att effektivt hjälpa dig göra upp en eld eller grovsnickra vid lägerbygge eller . Friluftsyxa AGDOR H0SV. Yxan auml;r tillverkad i blauml;strat och klarlackat smide.


Eggskydd ingaring;r.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.