Teksti: Maarit Cederberg. Pirteä piparjuurikastike maistuu paistin tai kalan kanssa. Raikkautta kastike saa myös sitruunan kuoresta.
Kastike valmistuu todella helposti sekoittamalla ainekset smetanan joukkoon. Voit halutessasi myös hurauttaa ne tehosekoittimessa sileäksi kastikkeeksi. Piparjuurikastike on todellinen moniottelija, sillä se käy niin kalan kuin paistinkin kanssa. Kokeile kastiketta myös uuniperunan tai eväspatongin mehevöittäjänä.
Gluteeniton, kananmunaton, kasvisruoka. Raasta puolet piparjuuresta karkeaksi ja puolet hienoksi. Sopii syltylle, savukalalle, pihville - joten vain kokeilemaan oman maun mukaan. Resptit ovat paljolti itselleni muistiin kirjoitettuja, joten . Mitä jos tänä jouluna paahtaisit juurekset rosolliin ja tarjoaisit herkun piparjuurella maustetun smetanan kera?
Nosta savustetut kalat tarjoilulaudalle. Graavattu lohi on joulukalojen aatelia. Makuja-kokki Henri Alén tekee siitä herkullisen version omena- piparjuurikastikkeella. Harsoliinan avulla kala maustuu siististi ja helposti. Pannukakun paistuessa valmista täytteet.
Pese sitruuna, raasta sen kuori ja purista mehu. Suikaloi graavilohi ja purjo. Levitä sitruuna-wasabismetana kypsälle pannarille. Sekoita sitruuna-wasabismetanan aineet keskenään.
Ripottele smetanan päälle purjo- ja lohisuikaleet, paksoita ja seesaminsiemeniä. Tee näin: Tee näin: Kuori ja hienonna sipuli. Tarjoile heti , esimerkiksi . Talven koleita päiviä lämmittää mukavasti pitkään mureaksi hautunut punajuuri- lihapata. Smetana - piparjuurikastike : dl smetanaa maustekurkkua hienoksi silputtuna rkl piparjuurta. Kuumenna uuni 2asteiseksi.
Leikkaa lohi neljään pätkään. Aseta pätkät uunipellille leivinpaperin päälle. Sivele öljyllä ja ripottele suolaa päälle. Kypsennä uunissa minuuttia. Sillä aikaa kun kala kypsyy, . Yhdistä piparjuurikastikkeen ainekset keskenään.
Mausta ranskankerma sinapilla, sokerilla, suolalla, viinietikalla, hienoksi leikatulla tillillä ja valkopippuria. Anna maustua kylmässä pari tuntia ennen tarjoamista. Piparjuuri smetanan - toinen kastiketta piparjuuri, hyödyllisiä, lihaa ja välipaloja, valmis piparjuuri ja smetanaa vain kastike resepti on: Fuck, liottaa ja puhdistettava, hangataan raastin, lisää smetana , suola, sokeri. Sen sijaan, että smetana helvetissä voi laittaa majoneesia.
Tuli käytyä ison veden takan hampparia puraisemassa Arbys-ravintolassa. Siellä törmäsin tavallisen ketsupin ohella piparjuurikastikkeeseen joka sopi tod. Jos tikku tulee kuumaksi, on kala kypsää.
Tajoa Tuomaankala voisulan kanssa. Ihanalta sen kera maistuu myös smetana - piparjuurikastike. Vatkaa smetana notkeaksi. Lisää neljä lusikallista pipajuurta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.